Gratie dezvoltarii tehnologice din medicina dentara, aproape orice problema a dintilor poate fi rezolvata intr-un mod optim. Chiar si lipsa unui dinte sau a mai multora nu mai reprezinta o angoasa sau o retinere in a zambi. Costurile financiare pentru un implant dentar pot sa iti readuca placerea de a te bucura de viata. Stim cu totii ca dintii reprezinta una dintre cele mai expuse zone ale unei persoane, iar atunci cand ne bucuram cu adevarat de viata si ne exprimam sentimentele, dintii nostri vor fi la vedere. Atunci cand vine vorba de costuri, exista cinci factori principali care pot stabili costul unui implant dentar in Brasov:

1. Experienta medicului specialist. Realizarea unui implant dentar reprezinta o operatiune complexa care necesita multa atentie si profesionalism. La fel ca si in orice alta ramura a medicinei, experienta unui medic se va vedea in calitatea serviciilor oferite. De aceea, alegerea medicului specialist in Implantologie Dentara trebuie facuta in mod obligatoriu dupa exeperienta sa in domeniu deoarece esecul unei astfel de operatiuni poate avea urmari grave asupra sanatatii dintilor.

2. Tipul de anestezie utilizata in timpul interventiei. Implantul dentar presupune fie anestezie locala, fie anestezie totala, in functie de complexitatea lucrarii sau in functie de dorintele pacientului. Acestora se adauga si un anestezist specializat care supravegheaza intreg procesul.

3. Tipul de coroana dentara. Coroana dentara se construieste pe radacina artificiala sub forma de surub si difera in functie de materialul din care este confectionata. Cele din zirconiu sau ceramica sunt cele mai scumpe datorita aspectului estetic ce se apropie in proportie foarte mare de cel al dintilor naturali.

4. Necesitatea altor interventii. Exista situatii in care osul natural este prea subtire pentru a sustine un implant dentar. In aceasta situatie este necesara o interventie chirurgicala prin care se mareste osul, iar aceasta poate aduce costuri suplimentare.

5. Tipul implantului dentar. La fel ca in cazul coroanelor dentare, implanturile difera si ele in functie de material. Uneori, doar anumite branduri sunt folosite in cabinetele stomatologice datorita eficacitatii si calitatii lor.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply