Ion Besleaga

În data de 20 noiembrie 2012, ION BEȘLEAGĂ s-a stins din viață. La numai 39 de ani, colaborator și coleg de radio, din Focșani, ION BEȘLEAGĂ ne-a părăsit în urma unei tumori pulmonare.
Coleg devotat, părinte și soț iubitor, a colaborat cu Radio Dor de Țară în perioada 2008-2009.
Cei care l-au cunoscut îi transmit familiei îndurerate sincere condoleanțe.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Despre Ion Beșleagă: http://laurentiupintoi.wordpress.com/tag/poze-inaugurarea-studioului-radio-dor-de-tara-de-la-breaza-1-decembrie-2009/

Ion Besleaga.

 

 

 

 

 

 

Laurențiu Pințoi


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

9 Responses to “Adio, ION BEȘLEAGĂ !”

 1. Anka spune:

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,si familiei condoleante.Ai fost un prieten bun Ion.

 2. erika spune:

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!! Condoleante familiei !!

 3. Corina Roth spune:

  O Doamne ,nu pot sa cre ,asa tanar ,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si Sincere Condoleante familiei :(Trist !

 4. Robert Kegler spune:

  Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile familiei neputincioase, plecând prea devreme dintre ei. Te-au iubit prea mult şi te-au pierdut. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele lor si ale noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte. Alăturăm lacrimile noastre celor ale îndureratei familii, asigurând-o de întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie.

 5. Gina Japan spune:

  A fost cel mai bun prieten al meu . Mi-a promis ca v-a lupta cu boala , dar a fost prea tarziu . Sincere condoleante familiei si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

 6. ALINA_RRO spune:

  Dumnezeu sa il ierte ! Eu cand am pasit pentru prima data in lumea xat-ului si a radioului , Ion a fost cel care m-a initiat si m-a invatat cum sa procedez pe xat , cum e lumea asta a xat-urilor si am invatat multe de la el.
  El a fost singurul care m-a „preluat ” cand am fost la alt post de radio .
  Pacat ca ne-a parasit prea repede si a lasat in urma familie si prieteni , ce i-au fost alaturi .
  Dumnezeu sa te ierte si pentru familia indoliata …sincere condoleante !

 7. silvia spune:

  Dumnezeu sa il odihneasca,ce pacat,multumesc Ion pentru tot si-mi pare rau !

 8. Suzy spune:

  Nu imi vine sa cred. Era o persoana atat de tanara si atat de vesela! Cand am descoperit Radio dor de tara, el era pe frecventa. Apoi am intrat in lumea xatului, cu el…Pot spune ca el m-a invatat tot ce tinea de xat. Acum am aflat ca acusi se face un an de cand s.a stins din viata. Nu pot sa cred!! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Dj Ion!

 9. Gina Japan spune:

  Oare de ce nu pot trece peste pierderea ta ? Peste doua zile se implineste un an de cand am vorbit ultima data , iar peste patru zile se implineste un an de cand te-am pierdut . Mi-ai spus sa il las pe tata cu tine la clinica , la 5 luni dupa disparitia ta a venit si el la tine . Acum sunteti impreuna .
  Ai fost pentru mine totul ,am impartit si bune si rele ani de zile , iar de un an traiesc cu dorinta de a mai vorbi cu tine . Nu ma pot impaca cu sufletul meu stiind ca ti-am promis ceva, iar in ziua cand te-ai stins eu trebuia sa indeplinesc acea promisiune . Nu ma pot impaca cu gandul ca ultima promisiune care mi-ai facut-o ,nu ai putut sa o duci pana la capat . Stim doar noi doi ” I promise you „.
  Dumnezeu sa te odihneasca in pace , pui !

Leave a Reply