Noul website dedicat piese auto Ford | Catalog.Altgradauto.ro

Catalog.AltgradAuto.ro Piese auto FORD
Piese auto Ford | Catalog.AltgradAuto.ro website dedicat Piese auto FORD !

„O afacere care aduce doar bani, este o afacere proastă.”, spunea o data Henry Ford

Bazandu-se pe acest motto, Altgradauto lanseaza un nou website dedicat Piese auto FordCatalog.AltgradAuto.ro. Acest website are functii noi pentru cautarea de piese Ford, un design nou mai simplu, interfata prietenoasa pentru cumpararea de piese auto Ford. Site-ul promoveaza vanzarea de piese originale Ford unde produsele sunt listate manual fiind bazat pe programul de cautare Ford Microcat, Ecat. Site-ul nu se bazeza pe platforma TecDoc fiind mai degraba un upgrade ce contine si producatori aftermarket de foarte buna calitate cum ar fi DP spare Parts For Ford din Turcia. Noile functii permit o alegere mai usoara a marcii masinii pentru care dorim sa cautam anumite piese.

Pe site regasim nu mai putin de 16 categorii principale de piese auto Ford, accesorii dedicate pentru fiecare model in parte, de la partea mecanica pana la cea electrica.

Acces la baza de date cu piese originale Ford precum filtre, distributii originale Ford, pachete amortizoare, pachete ambreiaje cu rulment Ford Motorcraft, jante aliaj originale Ford, jante tabla, senzori piese auto Ford, care vin numai pe original, pozele sunt reale in format HD, mobile friendly.

Modul de cautare a fost usurat, oferind posibilitatea de inregistrare cu cont sau prin Facebook login precum si plata online in rate fara dobanda. Totodata este oferit discount de volum pentru clientii care cumpara mai mult si posibilitatea de confirmare a comenziilor si a expeditiiei care se face prin sms automat.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply