Ana Holub trăiește în California, Mt Shasta. Este autor, consilier, poet și ambasador al păcii.  Licențiată în Studii de Pace, deține și un master în Soluționarea Conflictelor absolvit la Universitatea Pepperdine, Facultatea de Drept și predă puterea vindecătoare a iertării.

Ana Holub este, de asemenea, consilier autorizat în domeniul Violenței Conjugale și trainer în Iertare Radicală. Ea s-a inspirat mult în studiile sale zilnice din cartea Curs de Miracole, practică meditația și yoga. În ultimii 20 de ani, a lucrat cu mii de persoane, femei, bărbați, tineri, inclusiv cupluri, guvern, familii expuse la risc, deținuți, organizații nonprofit, companii și școli.

Ana susține workshop-uri la nivel internațional lecții pe tema iertării, vindecării emoționale, recuperării în urma dependențelor și a problemelor femeilor. Printre lucrările sale se numără The Edges Are Friendly (poezie), The Healing Power of Forgiveness CD audio și trei cursuri electronice: Letting Go with Forgiveness, Claiming Your Emotional Well-Being și Blessings from A Course in Miracles.

Misiunea Anei Holub de a extinde pacea include munca cu deținuții din închisoarea San Quentin. Ea le oferă deținuților informații pentru o educație pentru pace, poezie, yoga și meditație. Ana organizează ateliere de lucru la nivel internațional cu privire la iertare, emancipare, problemele femeilor, vindecarea emoțională și abilitățile de comunicare. Ea și-a prezentat munca în Singapore, Buenos Aires, San Francisco, Los Angeles și Denver. Printre cărție sale amintim Iartă și te vei Elibera (Agni Mundi, 2014 ), The Edges Are Friendly (poezie) și un capitol din cartea lui Colin Tipping, Why You Still Need To Forgive Your Parents. Lucrează de peste 20 de ani în domeniul reconcilierii, predând clienților săi tehnici practice pentru a trăi cu mai mult curaj în armonie, forță și emancipare.

Melissa Alvarez este un autor apreciat și premiat, care a scris zece cărți și aproape 500 de articole cu privire la auto-ajutorare, spiritualitate, bunăstare, abilităţi spiritiste, paranormal și alte subiecte metafizice. Ea este gazda unei emisiuni radio, este orator motivaţional şi clarvăzătoare. Ca instructor profesionist intuitiv, lucrător cu energia, consilier spiritual, medium și comunicator cu animalele cu o experiență de peste 25 de ani, Melissa a ajutat mii de oameni să aducă claritate, bucurie și echilibru în viața lor. Melissa învață oamenii cum să se conecteze cu propria lor natură intuitivă și modul în care să lucreze cu frecvența vibrațională pentru creștere spirituală. Ea a apărut în numeroase emisiuni radio atât ca oaspete, cât și ca gazdă. Printre cărțile autoarei amintim Sinele Tău Extrasenzorial (Agni Mundi, 2014), 365 de Modalităţi pentru Intensificarea Energiei Spirituale (Aquila, 2014) și Animal Frequency (Llewellyn Worldwide). Cărțile Melissei Alvarez au fost traduse în limba română, rusă, chineză, franceză și cehă. Melissa a scris, de asemenea, cărți pe teme romantice și paranormale sub pseudonimul Ariana Dupré.

Mellisa susține sedințe de regresie în viețile trecute, oferă consultanță în clarviziune, dezvoltarea abilităților psihice, trezire spirituală, ghizi spirituali, abilități empatice, psihometrie, telepatie, conectarea cu Sinele superior, deblocarea abilităților latente, meditație în mișcare, cristale, chakre, Tarot, pendul, activarea celui de-al treilea ochi, karmă, chiromanție, spirite elementale, protecție cu lumină albă și multe altele.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply