Oricat ar fi de indragostit de plaiurile natale, omului ii lipseste mereu ceva, de aceea pleaca in vacante departe de casa sa completeze acea lipsa. El are nevoie sa admire peisaje noi, sa exploreze noi teritorii, mai ales daca este condamnat sa locuiasca intre sticla, betoane si masini, in centrul orasului.
In cazul in care locuieste in vecinatatea muntilor sau a padurilor ii va lipsi confortul orasului.
Numai complexul rezidential Shantilake.ro da impresia locatarilor ca se afla in statiune fiindca imbina cadrul feeric si conditii de lux, de aceea se vor simti mereu acasa ca in concediu sau vacanta.

Inconjurat de doua oaze de racoare si de aer curat: padurea Baneasa si lacul Grivita este o sursa permanenta de liniste. Florile si copacii dau impresia de rustic, locurile de parcare, apartamentele spatioase cu ferestre inalte prin care soarele inunda incaperile cu lumina, bancile din apropiere, Statiile de RATB si metroul sunt elemente ale spatiului citadin.

De aceea un apartament in aceste blocuri noi si solide este dorit din toata inima si cumparat cu mari sacrificii, ca familia sa se simta permanent ca in statiune.
Cele mai bune material de constructie au fost utilizate la edificare, iar finisajele sunt artistice.
In plus, fiecare locuinta este programata sa dea randament maxim la economie de energie electrica si termica.
O comunitate mica si exclusivista in sensul bun al cuvantului este un garant al securitatii femeilor si copiilor in acest spatiu. Micutii sunt feriti si de accidente, fiindca in zona nu este trafic intens.

Imperiu al vegetatiei, complexul relaxeaza privirea si organismul in general, peisajul din jur inspirand la optimism.
Sa locuiesti aici inseamna sa ai garantia sanatatii si sa faci cure permanente de miscare, aer curat si frumusete. Locul are frumusetea sa inegalabila in orice anotimp.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply