Utilizarea anvelopelor de calitate este esentiala in special pe timp de iarna, cand carosabilul este acoperit de polei, gheata sau zapada. Acestea sunt esentiale datorita aderentei mult mai crescute ceea ce scade cu mult distanta de franare fata de cauciucurile de vara si bineinteles ca ajuta si la prevenirea derapajelor. Insa trebuie ca soferii sa isi adapteze si stilul de condus in functiie de conditiile meteo.

In urma cu putin timp mi-am inlocuit anvelopele de vara cu cele de iarna iar la o zi dupa vizita la vulcanizare am reusit pe un teren accidentat sa tai doua dintre cauciucurile de iarna. Astfel ca aveam nevoie urgenta de achizitionarea altor anvelope iarna noi, datorita starii imprevizibile a vremii.

23845590_193207567918175_6127956394381258365_o

Am apelat la cei de la Anvelo-One.ro, unde spre norocul meu am gasit exact acelasi model de anvelope care imi incaltau deja masina. Am plasat astfel comanda si spre norocul meu, pana seara a doua zi noile cauciucuri erau deja montate pe autoturism.

Fie ca aveti nevoie de anvelope Dunlop sau anvelope Continental, aici cu siguranta veti gasi cele mai bune oferte de produse ce au un raport pret/calitate excelent. Toate produsele comercializate de acestia sunt 100% noi si originale si bineinteles cu garantie de pana la 36 de luni in functie de marca dar cu drept de retur in cazul in care apar probleme precum defecte de fabrica ori neconcordanta intre produsul primit si ceea ce este afisat pe site.

Eu unul am ales Anvelo-One.ro deaorece nu este prima data cand comand de la acestia, si de fiecare data am fost extrem de multumit de tot ce am comandat dar si de servicii. Livrarea in cazul meu a fost rapida in special pentru faptul ca toate comenzile le-am plasat dimineata devreme astfel incat sa aiba timp pana la finalul programului sa poata trimite coletul, deci a doua zi l-am avut la usa.

Tine cont de anvelopele pe care le pui pe masina fie ca este vorba de cele de vara sau iarna, deoarece de acestea in foarte multe cazuri poate depinde siguranta ta, a pasagerilor sau a celorlalti participanti ai traficului. Alege numai produse de calitate, chiar daca adesea pot fi ceva mai scumpe dar macar vei sti ca investitita a fost una inteligenta.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply