Un aparat indispensabil dintr-un service auto este un aparat geometrie roti 3D sau asa cum i se spune in interiorul service-ului, stand geometrie directie roti 3D, care asa cum poate stiti are rolul de a regla unghiul de fuga al masinii.
elevator

Dupa parera mea, si tin sa precizez ca detin un mic service auto, fiind pasionat inca de mic copil de acest domeniu al autoturismelor, consider ca un astfel de aparat este deosebit de util in orice service auto si in cele ce urmeaza o sa va explic si de ce.
La inceput cand m-am hotarat sa imi deschid un astfel de service am achizitionat doar elevatoare, doua la numar, anumite scule pe care le gasim de altfel in orice alt service, insa nu si acest stand geometrie directie roti 3D.

Unul dintre motivele pentru care nu l-am achizitionat erau banii. Nu aveam o suma atat de mare de care ma puteam lipsi fara de cat si in plus trebuia sa am ceva deoparte pentru a asigura utilitatile service-ului in primele luni fiind la inceput si nu stiam cum o sa mearga.
Intr-adevar acest aparat geometrie roti 3D este destul de costisitor, pe langa un elevator, insa tin sa va precizes ca isi va scoate banii fara doar si poate.

Dupa ce mi-am deschis service-ul am inceput sa imi dau seama ca imi trebuie si un astfel de aparat, deoarece dupa foarte multe lucrari ale mele era necesar sa reglez si unghiul de fuga al masinii, si eram nevoit sa imi trimit clientii la altcineva.
Nu era foarte profesionist bineinteles, in plus aveam foarte multi clienti care se interseau special de acest reglaj.
Asa am ajuns sa imi cumpar un aparat geometrie roti, si pe care tin sa il includ in lista de indispensabile pentru service auto, si il recomand tuturor celor care sunt pe drumul de a incepe un business in acest domeniu.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply