Cand veti deveni mama, una din principalele activitati va fi alaptatul. Este procesul prin care va veti hrani bebelusul, dar se va creea si acea legatura, greu de descris in cuvinte, dintre dumneavoastra si copil. Alaptatul este foarte important pentru ca cel mic sa isi ia toate substantele nutritive de care are nevoie. Laptele matern contine lipide, glucide, minerale, toate in concentratie ideala pentru a-i oferi celui mic necesarul recomandat. Se spune ca bebelusii hraniti exclusiv la san sunt mai sanatosi si mai feriti de anumite infectii urinare, respiratorii sau gastrointestinale.

2015_lactana-bio-2_1

Din pacate insa, alaptarea pe cale naturala nu este intotdeauna posibila. Din anumite motive, unele mame nu pot sau nu vor sa alapteze. Totusi, bebelusul trebuie hranit. Niciodata sa nu ii dati copilului sub un an lapte de vaca! Ideal ar fi, de fapt, ca laptele de vaca sa fie introdus dupa implinirea varstei de doi ani. Sugarii nu au capacitatea de a digera acest tip de lapte. Cei ce fac greseala de a-i da celui mic lapte de vaca risca sa ii provoace afectiuni ale tubului digestiv sau sa ii provoace diabet zaharat. De asemenea, boli ale pielii si astmul pot sa apara.

Deci, ce facem in cazul in care mama nu poate sa alapteze? Singura solutie este administrarea laptelui praf. Dar are acesta avantaje? Desi nu este ca laptele de mama, formula are si ea avantajele ei. In comert gasim tot felul de produse care incearca sa copieze laptele matern. De exemplu, una din cele mai bune formule de lapte praf este cel de la Topfer. Este unul din putinele produse de pe piata care reusesc sa ofere necesarul alimentatiei sanatoase pentru bebelusi. Ce alte avantaje are laptele praf? Pai nu mai trebuie sa ne facem griji pentru ce mancam. Toate mamele stiu ca orice mancam se transmite prin lapte. La fel si cu alte substante precum alcool, tutun, cofeina etc. Daca nu mai alaptam, nu trebuie sa ne facem griji in cazul in care consumam, de exemplu, un aliment ce, transmis prin lapte, ii provoca bebelusului dureri de burta. In plus, laptele praf, si in special formula de lapte praf Topfer, este mai hranitoare. Astfel mesele sugarilor nu vor mai fi atat de dese.

Nu mai este nevoie ca doar mama sa hraneasca sugarul. Tatal sau bunicii pot face acest lucru. Asa ca, dragi mamici, veti avea mai mult timp pentru voi si veti putea sa responsabilizati intreaga familie in hranirea celui mic. In plus, cu biberonul, sugarul poate fi hranit in orice loc fara sa va simtiti jenate de privirile persoanelor care nu inteleg sau nu tolereaza, din pacate, acest aspect firesc si natural al vietii. Si pentru ca tot vorbeam despre Topfer, trebuie sa stiti ca este una din cele mai recomandate si vandute marci de lapte la ora actuala. Daca doriti sa il achizitionati, veti gasi cea mai buna oferta pe bebelusultau.ro. Pretul este, va garantez, cel mai bun. Desigur, trebuie sa consultati pediatrul copilului dumneavoastra, inainte de a incepe administrarea oricarui tip de lapte. Daca acesta va spune ca e totul in ordine, puteti folosi Topfer cu toata increderea.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply