Pentru mediul de afaceri sala de conferinte reprezinta una dintre cele mai importante sali din cadrul unei firme indiferent de marimea acesteia. Importanta acesteia deriva din faptul ca in interiorul salii de conferinte se iau cele mai importante decizii pentru viitorul companiei. Avand in vedere acest lucru aceasta trebuie sa contina anumite piese de mobilier birou astfel incat cei prezenti in sala de conferinte sa aiba parte de tot confortul necesar derularii sedintelor in cele mai bune conditii. Dintre toate piesele de mobilier birouri cele mai importante articole ce trebuie sa se regaseasca in componenta unei sali de conferinte sunt urmatoarele:
masa

– Indiferent ca suntem ori nu familiarizati cu modul in care arata o sala de conferinta, in momentul in care auzim acest concept ne gandim in primul rand la multe mese in interiorul unei sali. Sau cel putin eu la asta ma gandesc. Acest gand se datoreaza faptului ca masa reprezinta una dintre cele mai importante piese de mobilier din interiorul unei sali de conferinta. Pentru ca tehnologia a avansat mult si in domeniul mobilier acum pot fi achizitionate pentru decorarea unei sali de conferinte mese cu un design din ce in ce mai futurist. De asemenea mesele din sticla reprezinta o alta varianta pentru decorarea unei sali de conferinta.

– Mesele pentru a putea fi 100% utile trebuie utilizate alaturi de scaune, acestea fiind cel de-al doilea articol de mobilier ce trebuie sa se regaseasca in cadrul unei sali de conferinte. Avand in vedere ca statul pe scaun afecteaza coloana vertebrala scaunele utilizate pentru decorarea salii de conferinte trebuie sa fie cat mai comode si cu un grad cat mai ridicat de functionalitate.

– Nu in ultimul rand dulapurile reprezinta o alta piesa de mobilier ce trebuie sa se regaseasca in decorul salii de conferinte. Chiar daca aceasta piesa nu este utilizata tot timpul pe parcursul sedintelor, ea nu poate sa lipseasca din sala de conferinta pentru ca are dublu rol: pe langa faptul ca este utilizata pentru depozitarea anumitor documente are si rol decorativ.

Chiar daca acestea sunt din punctul meu de vedere cele mai importante piese de mobilier ce trebuie sa se regaseasca in interiorul unei sali de conferinte, acest lucru nu inseamna ca acestea sunt singurele lucruri necesare intr-o sala de conferinta performanta. Dispozitivele inteligente, telefonia fixa ori accesul la internet prin intermediul wireless-ului sunt alte cateva lucruri ce trebuie sa contina o sala de conferinta profesionista.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply