Cred in valorile pe care le insufletim copiilor din ziua de astazi. Si cred ca formarea lor se bazeaza pe cunostintele ce ei le pot obtine din bunele practici aflate in societatea de astazi. Vad tot mai des companii care se alatura in diferite proiecte ce sprijinesc evolutia celor mici prin crearea de ateliere specializate prin care ei pot sa-si dobandeasca diferite talente si notiuni ce stau la baza dezvoltarii acestora. Ma bucur pe zi ce trece ca au aparut si atelierele de constructie care indeamna copii sa-si descopere abilitatile de creatie. Saptamanal aud de existenta unor astfel de campanii si ca astfel, copiii pot dobandi cunostinte despre cum arata familia din viitor, cum pot construi o casa, cum arata o lume a masinilor sau a tehnologiei construita chiar de ei.

tyrthfghfgh

Astfel de ateliere de constructii se realizeaza predominant in spatii inchise insa, acum ca se apropie sezonul cald, cred ca ar fi o foarte buna idee ca acestea sa se desfasoare si in mediul exterior, in curti si gradini special amenajate pentru ei. Aerul curat ii poate stimula pe copii in timpul atelierelor unde se invata lucruri noi si se leaga noi prietenii.

La atelierele de constructie din aer liber copiii pot afla despre materiale de constructii, despre cum sa cladeasca o constructie rezistenta, cum sa devina antreprenori sau cum pot interveni in diferite situatii ce impun creativitate in crearea de noi lucruri.

Coordonatorii acestor ateliere de constructii pot realiza grupuri mici cu ajutorul carora pot face si misiuni de voluntariat pentru cei fara posibilitati. Copiii pot fi rasplatiti simbolic pentru participarea la astfel de activitati, in timp ce invata cum se pot dezvolta pe insine si pe comunitatea din care fac parte. Ei pot lua parte spre exemplu la constructia unui gard plasa bordurata pret ieftin, pot vizualiza tehnici, pot da materialele de constructii usoare si mici la indemana celor mari.

Astfel putem creea copii talentati si pregatiti de viitor.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply