Doamne, ce oroare am de tribunal, de judecata si de rezolvarea problemelor de familie in vazul tuturor!
Exista insa momente in care nu poti sa accepti ca dupa o munca de-o viata sa nu te alegi cu nimic, dupa ce omul in carea ai crezut ti-a jefuit sufletul. Ai ramas cu un copil pe care trebuie sa-l cresti si caruia trebuie sa-i asiguri viitorul, desi el sustine sus si tare ca nu renunta la el, dar are deja o relatie cu femeia cu care s-a dus in apartamentul pe care l-ati achitat impreuna, apoi peste cativa ani, cand va face alti copii cu actuala, copilul va fi al tau si numai al tau…

Te-ai mutat cu chirie si mai departe nu stii ce va fi. Ai incercat sa vorbesti omeneste cu el si sa-i spui sa-ti dea jumatate din banii de pe apartament ca sa-ti iti o garsoniera, dar ti-a spus ca degeaba te revolti ca aceasta casa va ramane copilului cand se va face mare.

Din cele doua televizoare nu ti-a dat unul, spunand ca mai bine le sparge decat sa le imparta. La fel a facut cu aparatura de la bucatarie, cu electrocasnicele si tot ce aveti.
Cea cu care te trisa din timpul casniciei traieste in conditii de lux, in timp ce tu speli manual rufele. Scrasnesti din dinti, plangi sa nu te vada nimeni si iti deschizi sufletul in fata unei prietene adevarate care stii ca nu se bucura de raul tau.

Avocat civil iti sugereaza ea revoltata!
-Adica sa ma judec cu el, intrebi ca un copil naiv?

Iti vine greu sa stii ce clipe frumoase ati trecut ca ati purtat acelasi nume, ca aveti un copil impreuna, iar acum luptati unul impotriva altuia! Cine ar fi crezut cand va privea trecand fericiti pe strada, cand toata lumea era a voastra si daca indraznea cineva sa-l atace pe unul, il sfartecati amandoi?

Trebuie sa ti se explice cu rabdare ca te afli inca in faza de anestezie sentimentala dupa ce ti s-a extirpat jumatate din suflet, dar cu cat trece timpul, cu atat va fi mai greu! Este posibil sa se scumpeasca garsonierele, sa faca imbunatatiri la casa si sa puna chitantele la dosar…

Inginerii juridice, nu sentimentale! Tocmai de aceea ai nevoie de un avocat civil bun! Dupa ce il poti cunoaste?
-dupa respectul aratat clientilor. Nu cred ca ai nevoie de un avocat care sa-ti tina teorie sau sa tipe la tine dupa traumele suferite si dupa problemele prin care mai ai de trecut!

-dupa numarul proceselor castigate si al clientilor multumiti. Motorgacanureci.ro este pepiniera unde gasesti cei mai buni si motivati avocati din Romania.

-dupa consultanta rapida si eleganta pe care o ofera.

In concluzie, nu poti renunta la drepturile tale de dragul trecutului! Nimeni nu se poate lupta in justitie in locul tau, decat avocatul caruia i-ai incredintat cauza. Nimeni nu zice sa-ti insusesti ceea ce nu-ti apartine, dar partajul dupa o casnicie ratata trebuie sa se faca onest, iar la nevoie, apeleaza la justitie pentru asta!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply