De ceva timp am descoperit ceaiul de hibiscus. Am aproximativ 2 ani de zile de cand il consum si ma bucur de beneficiile pe care acesta le aduce asupra sanatatii.

Sa va povestesc cum am descoperit acest ceai. Intr-o zi m-am hotarat sa imi cumpar o imprimanta laser. Eram foarte curioasa de avantajele unei imprimante laser si m-am hotarat sa caut online informatiile necesare. Gaseam fel si fel de informatii, care mai de care mai interesante. Pe cele mai complete le-am gasit pe TheBreak.ro.
La un moment dat, plimbandu-ma de pe un site pe altul am vazut o reclama la ceai de hibiscus. Auzeam pentru prima data de acest ceai si am fost curioasa sa vad ce e cu el.

Astfel am ajuns pe WomenOnTop.ro si de pe acest site am aflat cat de benefic este acest ceai.
Inainte insa, vrea sa va vorbesc putin despre aceasta planta. Ea este o planta originara din Africa si sud-estul Asiei, o planta care se cultiva in regiunile tropicale si subtropicale. Aceasta planta mai este cunoscuta si sub denumirea de trandafir chinezesc si are un gust asemanator cu sucul de merisoare.

Revenind la beneficiile hibiscusului, un prim mare beneficiu e faptul ca lupta importiva cancerului. Ceaiul de hibiscus contine protocatechuic acid, o substanta care previne formarea celulelor canceroase.
Un alt beneficiu e faptul ca ajuta la combaterea anxietatii. Anxietatea este o problema foarte grava cu care se confrunta o multime de persoane. Hibiscusul contine flavonoizi, iar acestia au proprietati antidepresive.
Daca ai probleme cu sistemul imunitar si vrei sa iti intaresti acest sistem, planta de hibiscus contine vitamina C, ceea ce e foarte benefic pentru organism. Astfel iti vei intari sistemul imunitar in mod natural.

Totodata, ceaiul de hibiscus contine o serie de substante active care neutralizeaza radicalii liberi din tesuturile si celulele organismului. Astfel, el ajuta la prevenirea si tratarea bolilor de ficat.
Acestea sunt doar o parte din beneficiile aceste plante miraculoase. Consum-o si tu daca vrei sa ai o viata sanatoasa. Este mai bine sa previi anumite boli decat sa le tratezi, nu-i asa?


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply