bicicleta2
Noi, parintii ne plangem cand copiii stau ore intregi cu ochii in tableta, laptop sau mobil si nu ne acorda atentie. Au devenit dependenti de jocuri si de retelele de socilizare, desi mediul virtual ca si cel fizic are numeroase capcane.
Poate ca ar fi timpul sa inlocuim cadourile daunatoare cu cele sanatoase, utile care sa-I provoace la miscare si iesire in aer liber.

Puteti sa incepeti prin a le vorbi despre Pegas, bicicleta romaneasca frumoasa si finuta ca o bijuterie si rezistenta de parca ar fi fost facuta din otel. Sigur ca mai aveti poze alb-negru cu voi, parintii-copii de atunci, mergand mandrii pe biciclete.
Se vor indragosti pe loc de jucaria cu saua joasa, usor de condus, cu forme seducatoare si vor visa sa aiba si ei o bicicleta la fel.

Daca v-ati atins scopul si le-ati starnit interesul, actionati rapid pana nu se razgandesc!
Nu am vazut consultant mai disponibili si mai amabili ca la magazinele de biciclete Pegas. Va raspund la toate intrebarile documentat si va dau sfaturi utile. Va imaginati cat de mare va fi surpriza, cand la domiciliu va sosi un colet pe numele copilului, iar cand il va deschide va descoperi acolo bicicleta mult visata, bicicleta copilariei dumneavoastra! S-ar simti foarte important sa primeasca un cadou pe numele lui si responsabilizat in acelasi timp.

De fapt va faceti un serviciu si dumneavoastra aducandu-va aminte de cele mai placute moment ale vietii. In plus, luati copilul din fata monitoarelor si aveti prilejul de a petrece cat mai mult timp impreuna organizand de dragul lui iesiri in oras.
Asa deveniti cei mai buni prieteni si aveti certitudinea ca Pegasul asigura securitatea copilului dumneavoastra mai mult ca orice. Pentru a sublinia conceptul de familie, va puteti comanda si dumneavostra o bicicleta pentru adulti avand marca indragita din copilarie.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply