logo-elevatorauto

Cu siguranta ai nevoie in service-ul tau auto de un Aparat dejantat sau o Masina dejantat de calitate. Daca iti doresti ca business-ul sa mearga bine si clientii sa fie tot mai multi, tot ce trebuie sa faci este sa investesti in aparate performante si cu un design excelent. Aparatele dejantat comercializate de cei de la Elevatoare Auto reprezinta cea mai buna solutie pentru camioane, autocare, utilaje agricole, autoutilitare, dar si autoturisme mici. Daca veti achizitiona si folosi una din aceste masini dejantat, cu siguranta veti evita mici neplaceri ce pot sa apara din cauza proastei manipulari manuale. Au aparate de mare precizie, menite sa usureze munca celor ce lucreaza in service-ul auto.

Punctele forte ale acestor dispozitive sunt: faptul ca respecta normele ISO 9001 ce garanteaza faptul ca aceste masini dejantare roti se incadreaza in standardele globale de management al calitatii. Acest lucru le ofera clientilor celor de la Elevatoare Auto garantia unui dispozitiv ce calitati recunoscute si respectate in toata lumea. In plus, aparatele dispun si de certificat CE, marca obligatorie a multor produse comercializate in Europa.

Cu aparatele dejantare anvelopele se monteaza foarte repede si foarte usor. Precizia si modul de operare al acestor face ca jentile sa nu fie zgariate in timpul meticulosului proces. Unele produse au bratul central al dispozitivului rabatabil mergand pe un sistem pneumatic identic modalitatii in care este reglat si capul de montaj. Alte masini dejantat au bratul actionat de catre un sistem electro-hidraulic. O caracteristica comuna a acestor aparate dejantare este faptul ca toate dispun de sistem de gheare automat. De asemenea, sunt dotate cu motoare puternice si foarte puternice cu o putere cuprinsa intre 1,1 Kw si 3Kw. De retinut este faptul ca toate aceste aparate au nevoie de o alimentare de 380V, special folosita in cazul masinilor de asemenea calibru, lucru ce garanteaza randament maxim.

In plus, cei ce vor lucra cu aceste aparate dejantare vor oberva, cu incantare, faptul ca nivelul decibelilor este sub 70 adica asemanator cu zogmotul produs de cei ce isi desfasoara activitatea intr-un birou. O parte din aparatele compercializate dispun de accesorii pentru vulcanizare, manometru si levier. Manualele de instalare sunt explicite si traduse in limba Romana.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply