Sanatatea orala este printre acele aspecte de care trebuie sa avem grija toata viata, fiind extrem de importanta, asta ca sa nu amintim despre durerile dentare, care sunt cele mai rele dintre toate. De aceea, un medic dentist trebuie sa faca parte din viata nostra, iar pentru a fi siguri ca acesta ne ofera exact ceea ce avem nevoie, este nevoie sa apelam la serviciile unei clinici stomatologice. O clinica stomatologica recunoscuta pentru a fi una dintre cele mai bune este Dentfix Ivory.

Lipsa unui dinte sau a mai multora, pot provoca probleme de tot felul si pot afecta pacientii fie din punct de vedere functional, fie din punct de vedere estetic.

Alegerea clinicii stomatologice trebuie sa ofere foarte multe pacientilor, in ceea ce priveste diversitatea serviciilor, atragerea pacientilor prin diverse metode si prin modul in care atat medicii, cat si ceilalti angajati se poarta cu acestia, dar in primul rand, este obligatoriu ca tratamentele dentare primite sa fie de cea mai buna calitate.

Printre serviciile oferite de clinica stomatologica Dentfix, trebuie mentionate:

dentfix_3

 • Implantologie
 • Parodontologie
 • Tratament de canal( endodontie) la microscop
 • Estetica dentara
 • Detartraj si profilaxia
 • Aparat dentar( ortodontie)
 • Protetica
 • Terapie dentara
 • Stomatologie copii
 • stomatologie geriatrica
 • Chirurgie dento- alveolara.

Chirurgia dento- alveolara se ocupa cu rezolvarea anumitor probleme complicate, legate de sistemul dento- maxilar. Printre cele mai importante proceduri stomatologice realizate la clinica stomatologica Dentfix, trebuie specificate: extractie masea, repozitionare chirurgicala a dintilor, transplantare dentara, chirurgie in scop protetic, extractie masea de minte, chisturi maxilare. Medicul dentist de la clinica stomatologica Dentfix are specializarea pe acest domeniu al medicinei dentare, pentru a putea oferi cele mai bune servicii, iar efectuarea procedurilor chirurgicale sa se efectueze in cele mai bune conditii.

dentfix_1

Serviciile clinicii privind stomatologia copii trebuie sa fie efectuate in asa masura incat sa ofere copiilor vizite cat mai placute la medicul dentist. Tinand cont de faptul ca primele vizite ale celui mic trebuie sa aiba loc in jurul varstei de 3 ani, este necesar ca acestia sa invete importanta pe care o are o sanatatea orala buna in vietile noastre.

Protetica este acea specializare a stomatologiei , ce are misiunea de a obtine o dantura impecabila din punct de vedere functional si estetic. Astfel poate fi reconstruita dantura careia I se modifica forma sau structura, fie in urma pierderii dintilor, fie daca sunt prezente deficiente de formare a smaltului dentar. Printre tratamentele protetice trebuie mentionate: fatete dentare, coroana dentara, implant dentar, proteze dentare  sau incrustatii.

dentfix_2

Ortodontia este acea specializare a medicinei dentare care se ocupa cu corectarea anomaliilor dento- maxilare. Printre cele mai importante rezultate in urma tratamentelor ortodoxiei sunt alinierea dintilor strambi, iar avantajele tratamentului ortodontic duc spre o mai buna sanatate orala si o durabilitate mai mare a dintilor. Medicul dentist recomanda tratament ortodontic, iar acesta se realizeaza cu anumite aparate dentare, iar pentru cei care nu doresc sa se vada faptul ca le folosesc, exista aparate dentare invizibile.

Parodontologia este acea specializare a stomatologiei care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor care distrug parodontiul, iar printre cele mai frecvente este parodontoza .


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply