Prima data cand s-a intamplat, am crezut ca innebunesc de ciuda. O pregatisem intens stiind ca pot conta “pe cel mic”, dar “cel mic” cu personalitate. Nu a vrut sa se deranjeze sub nicio forma.

Am inchis ochii si mi-am imaginat scene fierbinti. Pozele acelea pe care le ascundeam sub perna, cand eram adolescent. Apoi mi-am dat seama cat de gresit procedam. Aveam o femeie vie si dezbracata langa mine si eu, nimic!

Ea ma implora din priviri. Eu m-am prefacut suparat:

-Iarta-ma! Iarta-ma! M-am deranjat la stomac si stii pentru mine este foarte important sa fiu perfect cand facem dragoste!

Apoi m-am tinut cu mana expresiv stiti unde anume si am fugit la baie…

Ea s-a ridicat si mi-a facut un ceai de menta pe care a trebuit sa il beau degeaba vreo trei zile si tot degeaba sa fac si naveta la baie de vreo trei ori. A doua zi, in taxi, am auzit cantecul care mi se potrivea: “Si-au, au au ce rau mai e/Cand ai bani si n-ai cu ce/Si-au, au, au ce greu iti vine/Cand ai bani si n-ai cu cine?”

Eu aveam cu cine, dar nu aveam cu CE! M-am gandit ce scuza voi gasi data viitoare. Aproape ca imi era teama sa mai intru in dormitor si sa mai raman singur cu ea.

Inchis in biroul meu la serviciu, in pauza de masa, am cautat pastille potenta fiindca mi se acrise de ceai de menta si de dus la baie, fara sa am nevoie. Imi doream un tratament cuminte, care sa nu imi dea palpitatii, adica sa imi repare jucaria, dar sa imi strice alte componente ale organismului.

Natural-Potent-min_1-300x300

Toate cautarile m-au condus la maraton forte  si trebuie sa va spun ca am vorbit si cu incapatanatul inainte de a-i administra pilulele:

-M-ai facut de rusine, amice! A trebuit sa ma prefac deranjat la stomac sa scap. Nu ai vrut ca omul cumsecade sa functionezi acolo 5-7, cel mult 9 minute ca in versurile: “un pat 2 nebuni /5 minute 9 luni” acum sa faci bine sa te pregatesti de maraton.

Pastilele erau pe gustul meu in multe privinte:

  1. Nu aveau efecte negative. Am citit bine pe prospect si nu erau contraindicate nici cardiacilor, nici diabeticilor, nici celor cu inceput de prostata sau boli ale ficatului. Nu sacrificam nici amicul comun al meu si al sotiei, nici o alta parte a organismului.
  2. Natural potent  este facut din plante 100%, componente care au si alte efecte pozitive, cum ar fi: inlatura efectele stresului si ale oboselii si cresterea imunitatii.
  3. Cu 6 lei scapam de cani intregi de ceai de menta si de acel dute-vino la baie.
  4. Puteam sa imi aplic discret tratamentul ca ea sa nu afle niciodata ce s-a intamplat atunci de fapt.

Astazi abia astept sa il ia bunicii pe cel mic, sa mai ramanem si noi singuri, fiindca sunt 100% functional, fara pastile.

Au fost suficiente doua cutii sa devin iar in forma si acum, micul meu sportiv este apt de maraton la orice ora din zi si din noapte.

Ea nu pierde niciodata ocazia sa imi spuna ca de cand am fost deranjat la stomac si mi-a facut ceai de menta sunt mai bun ca in prima seara, sunt din ce in ce mai performant si se intreaba daca nu cumva ceaiul cu pricina este de vina.

Astazi, nu mai simt nicio iluzie si nu ma mai rusinez, cand aud cantecul:” “Si-au, au au ce rau mai e/Cand ai bani si n-ai cu ce/Si-au, au, au ce greu iti vine/Cand ai bani si n-ai cu cine?”

 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply