Pana acum 2-3 ani nu stiam ca exista boxe active si boxe pasive. Pentru mine, boxa era boxa si punct. Insa, intr-o zi am vrut sa imi cumpar o boxa pentru un eveniment si m-am lovit de intrebarea „Vrei o boxa activa sau una pasiva?” Bineinteles ca initial nu am stiut sa raspund la intrebare, apoi insa, m-am documentat si mi-am dat sema care era boxa potrivita pentru mine. Voiam de fapt o boxa activa.
Boxa activa este acea boxa care are incorporata amplificarea. Ea, pentru a functiona are nevoie de o sursa de semnal si de priza.
boxe

Boxa activa reda sunetul mult mai bine fata de boxa pasiva, deoarece cablul de semnal dintre amplificator si boxa este foarte scurt si nu exista pierderi de semnal.
O boxa activa este simplu de transportat in cazul in care o vrei pentru diverse evenimente, deoarece nu trebuie sa mai cari si un amplificator. Insa, daca luam greutatea in sine a boxei, o boxa activa este mai grea deoarece are inclus amplificatorul.

In cazul in care vrei sa cumperi boxe active sau pasive, poti face acest lucru si online. Magazinul online al celor de la MuzicaStore.ro iti sta la dispozitie. Totodata, de aici mai poti cumpara si subwoofere, sisteme de sonorizare si accesorii pentru boxe.

Site-ul MuzicaStore.ro nu este insa un magazin online la care se vand doar produse din categoria „Boxe si Subwoofere”, ci un site pe care vei gasi cu usurinta o multime de instrumente muzicale, accesorii pentru acestea, dar si alte produse care au legatura cu muzica.

Pentru a-ti face o idee in legatura cu produsele de pe site, acestea sunt impartite in urmatoarele categorii: Chitare si Basuri, Tobe si Percutie, Instrumente muzicale, Instrumente cu clape, Echipamente de sunet, Echipamente studio, Echipamente DJ, Lumini si Scena, Accesorii, Video, Home audio si Outlet.

Produsele acestui site pot fi vazute si in showroom-ul Muzica Store, care se afla in Bucuresti, pe strada Ion Campineanu, nr. 26. si care este deschis de luni pana vineri de la orele 09.30 la 19.00 si sambata, de la orele 09.30 la 17.00.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply