Noua colectie a brandului GUESS va ofera ceasuri de mana fashion, firma americana a aparut pe piata acum treizeci si sase de ani si scoate anual pe piata cateva colectii de ceasuri, bijuteri si parfumuri.

Compania GUESS a lansat pe piata de curand ceasuri de mana ce fac parte din colectia STARGAZER, acestea sunt prezente pe piata mondiala in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama.

Ceasul GUESS STARGAZER W1005L2 este compus dintr-o carcasa rotunda, culoarea cadranului este rosegold, are display analog, geamul este din cristal mineral, material care nu permite aparitia zgarieturilor, mecanismul ceasului este quartz, ceasul este prevazut cu indicatori simpli, acesta indica ore, secunde, minute, are o dimensiune de 40 mm, grosimea ceasului este de 6 mm iar odata cu achizitionarea ceasului primesti doi ani garantie, fie ca este vorba de ceasuri dama sau ceasuri barbatesti.

Culoarea dominanta a cadranul ceasului din colectia STARGAZER este de culoare bleumarin, laitmotivul ceasului este stralucirea nocturna a stelelor.

Combinatia dintre cadranul bleumarin si bratara neagra este una caracteristica stilulrilor clasice de pe piata, combinatia de culori imi aduce aminte de colectiile vestimentare „back to school”.

Bleumarinul este o culoare masculina, culoarea este acceptata cel mai mult de sexul puternic. Bleumarinul este o culoare masculina, acest albastru inchis este prezent in peisajul nocturn al stelelor incrustate in colectia de ceasuri STARGAZE.

Stelele ilustrate de pe cadranul ceasului GUESS STARGAZER W1005L2 semnifica bolta unui templu sau a unei biserici. Stelele sunt asociate cu imaginea sau numele multasteptatului Mesia. In multe zone ale globului, stelele reprezinta dorinte oferite de catre divinitate oamenilor, muritorilor de rand sau reprezinta sufletele celor care au decedat deja.

Materialul din care este conceputa bratara ceasului GUESS STARGAZER W1005L2 este piele tratata, culoarea bratarii ceasului este neagra, sistemul de inchidere se bazeaza pe o catarama simpla, iar ceasul este rezistent la apa (3ATM / 30m).

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceas de mana, ceas ce apartine stilului casual pentru femei, o alegere ideala pentru activitatile outdoor care poate fi purtat la scoala sau la serviciu.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply