Ceasul coafezei

ceasssCoafeza care face minuni cu parul fiecarei cliente in parte si care nu arde si bruma de fire ramase dupa atatea tratamente si maltratari face bani buni din munca ei. Dar ce te faci cand uita vopseaua pe baza de amoniac sau perhidrol in capul clientei, iar dupa cateva minute suvitele curg garla?

Daca toate saloanele serioase de coafura ar fi dependente de cele mai bune ceasuri, asta nu s-ar intampla niciodata, fiindca toate operatiunile ar fi efectuate la timp.
Cu ceasuri dama comandate pe Ceasmania, clientele nu ar mai fi uitate cu capul in casca, pana simt ca li se usuca creierul! Atentia asupra ceasului s-ar concretiza cu siguranta intr-un numar extraordinar de mare de cliente si lista de asteptare.

Intotdeauna un profesionist este asaltat la locul de munca. Iar ca sa demonstreaza faptul ca obtine un castig fabulous de pe urma meseriei sale, coafeza poate purta cu mandrie Guess Romania, marca de ceasuri de mana indragita si purtata de fotomodele, cantarete, sportive si prezentatoare celebre din lume.

Este meritul Ceasmaniei ca a pus semnul egalitatii prin ceasuri de mana intre omul obisnuit si celebritatile mapamondului, ca accesul la cesurile originale, elegante si rezistente este neigradit, iar limita impuse de posibilitatile finaciare reduse a fost anulata. Indiferent cat de scump ar fi un ceas, el poate fi cumparat in rate ca tot omul sa se bucure de el! Facilitatile se refera si la persoanele foarte ocupate, care nu au timp sa cerceteze magazinele din mediul real in cautarea unui ceas de mana. Aici, dupa 10 minute de cautare de la domiciliu si plasarea comenzii, poti considera ca ti-ai cumparat un ceas. Operativitatea este contra cronometru.

Peste cateva zile, produsul este livrat la domiciliu, cu dreptul de deschidere a coletului si cu un termen de garantie de cel putin 2 ani.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply