Ceasul de mana a evoluat atat de mult incat acesta este purtat si pentru a infrumuseta tinuta vestimentara pe care o abordam. Avand in vedere acest lucru, in momentul in care achizitionam ceasuri trebuie sa fim atenti si la modul in care respectivele ceasuri de mana se potrivesc cu tinuta si stilul vestimentar pe care il avem. In cazul in care nu avem un stil vestimentar foarte bine definit trebuie sa achizitionam un ceas de mana versatil, ce se potriveste oricarui stil vestimentar. Modelul casual este din punctul meu de vedere modelul de ceas de mana care se potriveste cel mai bine cu aceasta situatie. Pe langa faptul ca este un ceas de mana versatil, acest model de ceas de mana ofera si un grad destul de mare de eleganta, motiv pentru care acesta poate fi utilizat cu succes si in tinute vestimentare elegante. De asemenea, acesta poate fi utilizat si atunci cand iesim in oras cu prietenii sau atunci cand plecam in vacanta. Pentru ca acest model de ceas de mana sa fie cat mai versatil trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

ceas-barbatesc-wesse-wwg201904

  • Calitatea materialelor utilizate in confectionarea ceasului de mana trebuie sa fie cat mai buna.
  • Ceasul de mana casual nu trebuie sa iasa in evidenta prin dimensiunea acestuia.
  • Cureaua ceasului de mana casual trebuie sa fie confectionata din piele naturala deoarece acest tip de curea se incadreaza perfect in orice tinuta vestimentara.
  • Aspectul ceasului de mana casual trebuie sa tinda cat mai mult spre clasic pentru a putea fi utilizat in orice tinuta vestimentara dar si pentru a fi la moda tot timpul.

Astfel de ceasuri dama si ceasuri barbati pot fi achizitionate prin intermediul celor de la ceasmania, site-ul ce ofera o variertate foarte mare de modele de ceasuri de mana la cel mai bun raport pret calitate.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply