ceas-barbatesc-guess-escrow-w0664g4

Daca inainte nu prea imi pasa de accesoriul de mana pe care il purtam, indiferent de felulul in care arata acel ceas de mana sau bratara, acum realizez ca frumusetea si eleganta consta in cele mai  mici si mai cochete accesorii care pot fi purtate in jurul pulsului. Spun asta pentru ca, in prezent, detin un ceas de mana de la Guess. Un mic secret este magazinul de unde l-am achizitionat, la pretul cel mai accesibil pentru mine. Ceasmania.ro este magazinul online de unde mi-am achizitionat minunatul accesoriu de mana.

Prima mea experienta cu un ceas de mana, care nu era chiar autentic, nu a fost una placuta, deoarece va pot spune ca din punct de vedere estetic nu arata foarte bine. Daca te uitai mai atent, puteai vedea, de exemplu, mici defectiuni, fie la cadranul acestuia, fie la cureaua prost finisata si incomoda. Chiar si culoarea curelei era mult prea diferita de cadranul acestuia si nu se asorta deloc. Bineinteles ca, in poze, acesta parea chiar autentic dar la pretul acela am avut unele dubii ca ar fi fost  original, insa am zis sa incerc si sa vad cum este. Am cheltuit niste bani aiurea pentru ca acel ceas nu a rezistat mai mult de 2 saptamani. Daca vreti sa cumparati un ceas de mana care sa reziste in timp si totodata sa economisiti niste bani pe care ii puteti folosi in alte scopuri, va recomand, cu incredere, magazinul online Ceasmania.ro.

Acest magazin online va ofera peste 2500 de modele de ceasuri de mana, de la ceasuri barbati sau dama casual si sport pana la cele mai fine modele de lux, la un pret avantajos si pe gustul oricui. Aici veti intalni categoria de ceasuri barbatesti care dispune de peste 1000 de modele de ceasuri de mana si categoria de ceasuri de dama, cu peste 1500 de modele.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply