Anul acesta, de ziua mea, in loc sa primesc cadouri, am primit o suma de bani de care sa ma folosesc cum consider mai bine. Initial, voiam sa imi cumpar un telefon nou, insa mi-am dat seama ca va aparea altul mai bun la anul si nu are rost. Insa, de mult timp imi doream o bicicleta pe care sa o folosesc zilnic, chiar si pentru a merge la facultate.

La recomandarea prietenilor pasionati de sport si de biciclete am descoperit site-ul bikexcs.ro, cel mai cool magazin biciclete din Bucuresti. Acest magazin ofera o gama vasta de biciclete, care variaza de la bicicleta mtb, la biciclete urbane, pentru copii, cursiere sau biciclete bmx.

Acest magazin biciclete Bucuresti ofera preturi foarte atractive, iar o bicicleta in acest sezon este tot ce aveam nevoie. 

Mersul pe bicicleta este un mod de relaxare pentru unii, mijloc de transport pentru altii. Indiferent de tabara, ne bucuram cu totii de beneficiile mersului pe bicicleta asupra fizicului si psihicului, iar in caz de nevoie, ne recuperam sanatatea tot cu ajutorul bicicletei.

Printre altele, mersul pe bicicleta este recomandat, deoarece are un impact redus asupra corpului. Forteaza mai putin organismul si se asociaza cu mai putine accidente si vatamari decat majoritatea tipurilor de exercitii fizice. La avantaje mai putem adauga ca lucreaza toate grupele majore de muschi si nu necesita un nivel ridicat de aptitudine fizica.

Printre beneficiile mersului pe bicicleta se numara: capacitatea cardiovasculara crescuta la efort, cresterea fortei si a flexibilitatii musculare, cresterea mobilitatii articulare, scaderea nivelul stresului, imbunatatirea coordonarii si posturii, intarirea oaselor, scaderea procentului de grasime corporala, preventie si management mai bun al bolilor, reducerea anxietatii si depresiei. Mai mult, pedalatul scade riscul de cancer intestinal si mamar.

Bikexcs.ro ofera doua magazine biciclete Bucuresti pe care clientii le pot vizita sau pot accesa direct site-ul oficial. Intreaga echipa bikexcs este una profesionista si pasionata. Aici lucreaza cei mai cool baieti pe care i-am cunoscut vreodata si ori de cate ori am avut o nelamurire sau o problema, ei au fost alaturi de mine cu solutii eficiente. Recomand magazinul bikexcs din toata inima tuturor celor pasionati de biciclete!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply