Mi-am luat cele mai tari panouri radiante. Iti zic si tie ca sunt sigur ca vrei sa economisesti pe timpul iernii niste banuti. Cumpara si tu macar un panou radiant si sigur vei fi foarte multumit. Sunt cele mai bune si merita sa investesti in ele. Eu mi-am luat si sunt foarte multumit. Am reusit sa economisesc iarna trecuta multi bani fiindca am inchis caloriferele si am folosit doar aceste panouri radiante. Isi fac toti banii.

Panoul radiant Heat-x transforma energia electrica cu un randament de 97% in caldura. Acoperirea speciala a suprafetei este optimizata pentru a realiza o cedare maxima a caldurii in gama lungimilor de unda situata intre 2 si 20 µm.Sistemele de incalzire prin panouri radiante se impun tot mai mult pe piata, datorita noii tehnologii care se bazeaza pe radiatiile infrarosii, aceleasi prin intermediul carora Soarele incalzeste Terra. Fara nici o exagerare, aceste panouri radiante aduc soarele în casa. Instalarea este mai mult decat facila, nu exista tevi, calorifere, centrale sau alte asemenea accesorii. Panoul radiant se monteaza fie pe perete, poate deveni foarte usor un tablou decorativ, fie pe tavan unde se poate ingloba in placile de gipscarton sau tavan fals, cea de-a doua varianta fiind de preferat.

Panoul se prinde de suportul de zidarie cu ajutorul mijloacelor clasice de genul diblurilor, se leaga printr-un cablu electric la retea, se monteaza un termostat si instalarea este finalizata. Avantajele sunt certe si multiple. Nu exista riscul aferent instalatiilor de încalzire clasice: aparitia monoxidului de carbon, scapari de gaze, implicit pericol de explozie sau asfixiere.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply