Vizita la medicul stimatolog, cel putin o data la sase luni, ar trebui sa fie obligatorie pentru o dantura sanatoasa. Sanatatea dintilor pleaca de la periaj profesional, curatare medicala, detatraj sau albire pana la interventii chirurgicale complicate.

Stim ca fara o dantura sanatoasa ne confruntam cu probleme legate de o digestie greoaie, stari de disconfort, dureri chinuitoare si, chiar, lipsa increderii in propria persoana. Dantura este cartea noastra de vizita, un aspect sanatos denota intotdeauna incredere si siguranta, iar un zambet frumos deschide mereu usi atat din punct de vedere profesional cat si personal.

clinica_stomatologica_1

Indiferent de natura problemei medicale, la clinica stomatologica Ivory gasesti solutii medicale complete. Sub acelasi aceperis oferim servicii de consultatie, radiologie computerizata si procedee chirurgicale, estetica dentara, parodontologie, ortodontie, astfel incat castigi timp si bani efectuand toti acesti pasi in cadrul clinicii noastre. Uita de drumurile intre diversi specialisti, timp pierdut pentru fiecare etapa in parte si costurile incarcate aferente fiecarui pas in parte. Clinica stomatologica Ivory se ocupa de toate aceste procedee prin colaborarea eficienta intre departamentele si specialistii clinicii noastre.

Personalul nostru medical gaseste intotdeauna cea mai buna solutie pentru rezolvarea si tratarea problemelor dentare fara a-ti dezechilibra bugetul. La clinica stomatologica  Ivory punem calitatea si profesionalismul pe primul plan si gasim e echilibrul perfect intre calitate si costuri, de aceea grija ta trebuie sa fie doar sanatatea. De restul detaliilor, ne ocupam noi avand grija sa adaptam orice procedeu medical puterii tale financiare.

clinica_stomatologica_2

Cu echipamente medicale profesionale si tehnologii performante avansate, garantam efectuarea oricarui act medical in conditii de maxima sterilizare, fara agresiuni, fara dureri chinuitoare, fara amanari si vizite interminabile. Iti oferim posibilitatea de a vedea tot timpul ce se întâmplă ca si interventie in cavitatea ta bucala, iti explicam pas cu pas fiecare etapa si iti oferim posibilitatea de a alege solutia cea mai buna pentru sanatatea indelungata a dintilor tai.

In cadrul clinicii noastre ai siguranta calitatii si profesionalismului actului medical, dar iti promitem sa gasesti si tot confortul si suportul IT atat de vital stilului de viata actual.

Prin gama de servicii medicale furnizate ne adresam atat persoanelor adulte, cat si copiilor (stomatologie pediatrica). In cadrul clinicii noastre, copilul tau va avea o experienta placuta si fara durere si va avea parte de informatii pretioase, demne de pus in practica,  pentru o viitoare dantura sanatoasa, fara probleme (control de rutina, sigilare dentara, curatarea dintilor, supravegherea eruptiei dintilor, etc.). Vrem ca vizita la dentist  sa fie placuta si relaxanta atat pentru copii cat si pentru parinti

clinica_stomatologica_3

Intr-o atmosfera prietenoasa, fara mirosuri medicale, fara lumina obositoare, cu conexiune wi-fi si muzica de fundal personalizata, timpul petrecut in cadrul acestei clinici stomatologice devine extrem de placut si relaxant. Stim ca timpul tau este extrem de valoros si incercam sa-i dam utilitate prin echipamentele IT de ultima generatie.

 

Ne diferentiem prin profesionalism si ne distingem prin excelenta, marturiile clientilor nostrii fiind cea mai buna recomandare. Clienti sanatosi si fericiti – clinica stomatologica recomandabila!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply