Unul dintre lucrurile care ne supara cel mai mult atunci cand vorbim despre ten sunt porii dilatati. Cu toate acestea, remediile sunt acolo si cu combo-ul potrivit de tratamente obtinerea unui ten impecabila este posibila. Cinica Yiara poate oferi un tratament pori dilatati eficient, prin cele mai moderne metode, iar rezultatele sunt extraordinare. Vorbim depre folosirea inclusiv a unei tehnologii inedite, folosite atat in tratament pori dilatati, cat si in alte afectiuni. Astfel, Harmony XL PRO e o platforma laser cu 7 capete de tratament, pe care specialistul le schimba in functie de problema cu care se confrunta pacientul. Cu ajutorul acestuia se realizeaza tratamente precum: rejuvenarea faciala si skin tightening, tratarea acneei si cicatricilor acneice, eliminarea leziunilor vasculare (cuperoza, rozacee sau acele vinisoare inestetice de pe fata sau picioare), stergerea tatuajelor, eliminarea transpiratiei axilare, uniformizeazarea culorii pielii. Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (Food and Drug Administration).

Revenind la pori dilatati tratament, trebuie sa intelegem mai intai ce reprezinta aceasta afectiune. Porii sunt „deschideri” la suprafata pielii aproape invizibile care coincid in general cu iesirea glandelor sebacee. De obicei, porii pielii nu sunt problematici, decat daca isi maresc dimensiunea si devin atat de evidenti incat sa fie inestetici. De fapt, se poate intampla ca aceste structuri sa se obtureze si sa se largeasca, ceea ce constituie o schimbare evidenta a suprafetei pielii.

Una dintre principalele cauze ale dilatarii este pielea grasa: deseori, porii pielii tind sa se largeasca in caz de supraproductie de sebum si atunci cand nu mai pot contine un exces de substante reziduale si celule moarte. Problema porilor dilatati poate fi dificil de tratat, dar prin tratamentul de la Clinica Yiara si prin adoptarea unei diete sanatoase si a unei curatari faciale regulate, acest lucru nu va mai da batai de cap doamnelor si domnilor. 

Indiferent de cauza porilor dilatati, tratamentul oferit de Clinica Yiara va da randament. Programati-va cat mai curand pentru a beneficia de acesta!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply