Mi-e dor de primavara, de ghioceii curajosi care scot capetele gingase de sub zapada, desi ii poate ucide inghetul, de padurea verde, de iarba timida si de gradinile inflorite si parfumate.

Mi-e dor de mangaierea primavaratica a razelor solare si m-am saturat de alb si negru!

-Poate gasesti undeva ceasuri verzi, iar purtandu-le sa determinam primavara sa vina mai repede, imi spune cu insufletire iubita mea.

De dragul ei as intra eu si in palatul zmeului sa-i cumpar un ceas de mana verde, dar unde pot eu sa gasesc un ceas primavaratic? Daca exista numai in imaginatia ei?

ceas-de-dama-wesse-wwl100801

La un pahar discut cu prietenii si le spun cum m-as bate eu cu toti zmeii din basme sa gasesc ceasul de mana dorit de ea.

-Ah, omule, nu ai deloc simtul realitatii, ma cearta unul dintre ei! Ai face imposibiliul, dar nu faci ceea ce trebuie. Intra in cel mai mare magazin de ceasuri dama Ceasmania.ro si urmeaza urmatorii pasi:

-da click pe filtru de culoare

-cauta verdele

-intra in sectiunea cu ceasuri verzi si alege produsele dorite, iar ele iti sunt livrate acasa!

Nu ai sa gasesti niciun zmeu la intrare, te asigur!

Sa fie atat de simplu? Oare in acest magazin se gasesc ceasuri in toate culorile care iti trec prin cap? Ador movul! Voi gasi oare printre ceasuri barbati unul mov?

Intru pe site plinde insufletire. Aplic filtrul de cautare sa economisesc timp si sa-mi usurez munca si il gasesc. Este o bijuterie la care nu pot renunta! Carcasa rotunda mov, bratara metalica roz-golde.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply