Barbatilor le ia destul de mult timp sa isi ceara iubitele in casatorie. Motivele sunt diverse de la caz la caz. Ce e comun e faptul ca toti au nevoie de inele de logodna cu diamant. Si de aici, incepe „greul”.
Sincer, nu e simplu de ales un inel de logodna si cei care au trecut pe aici stiu la ce ma refer. Pentru a-ti fi cat de cat simplu, o idee buna ar fi sa mai vorbesti din cand in cand cu iubita si sa afli detalii legate de cum isi imagineaza ea ca va fi inelul ei de logodna. Si, daca nu vrei sa te dai de gol si sa dai de banuit ca vrei sa o ceri, poti ruga o prietena de-a ei sa te ajute. Puteti totodata sa va mai plimbati prin magazine si sa va uitati la inele. Astfel vei sti exact ce sa cumperi in marea zi.

Mare atentie la marimea inelului. E foarte important ca acesta sa fie de marimea potrivita. Ei bine, aici trebuie sa vezi cum poti afla marimea degetului iubitei tale. Cel mai simplu e sa probezi tu un inel de al ei, cand nu e prin preajma si sa vezi cum iti vine pe un anumit deget. Astfel, vei fi sigur de faptul ca va fi potrivit. Si, daca nu o fi, nu-ti fa griji. Dimensiunile pot fi modificate.

Cand alegi inelul de logodna potrivit tine cont si de culoarea aurului din care e realizat. Cand mai vorbesti cu ea si va faceti planuri de viitor, incearca sa afli ce culoare de aur vrea sa aiba verigheta. Inelul e bine sa fie la fel.

Inelul de logodna trebuie sa il alegi mai intai de toate cu inima si sufletul. Trebuie sa il alegi cu dragoste si sa te gandesti la ceea ce semnifica el pentru voi. Vei face in mod categric o alegere perfecta.
Daca vrei sa faci achizitia online, intra pe Jomaz.ro. Aici vei gasi o multime de modele de inele de logodna, care mai de care mai deosebite. Cu siguranta il vei gasi pe cel perfect pentru ea.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply