Dent Fix Pro  este o clinica stomatologica  din Bucuresti  care este specializata pe toate ramurile stomatologiei, punand la dispozitie specialisti supraspecializati in diversele ramuri ale stomatologiei, astfel ca  sunt oferite servicii complexe si complete, fie ca este vorba despre copii, adolescenti, adulti sau batrani.  Medicii acestei clinici sunt foarte atent pregatiti profesional, oferind servicii de cea mai buna calitate .

Deoarece clinica investeste constant in cele mai noi si moderne echipamente si tehnologii, dar si in materialele folosite in timpul lucrarilor, ofera si medicilor posibilitatea de a participa la diverse cursuri de specializare periodice, pentru a putea folosi in siguranta toate dotarile tehnice ale clinicii.

dentfix_2

Dent Fix Pro nu face nici un compromis atunci cand vine vorba despre calitatea serviciilor stomatologice oferite, caci aici este imbinat cu succes utilul cu pasiunea pentru aceasta meserie.

Aceasta clinica este una dintre cele mai importante centre de stomatologie Bucuresti, caci cel mai mult conteaza profesionalitatea personalului medical si auxiliar, care a fost selectat cu atentie si este instruit in permanenta.

Succesul a venit de fapt in urma competentelor profesionale ale medicilor si tehnicienilor dentari, dar de asemenea si intelegerea si comunicarea dintre medic, tehnician dentar, asistent si pacient.

In cadrul clinicii Dent Fix Pro, o mare importanta o are si experienta fiecarui medic , care aduce cu siguranta un mare plus. Toate recomandarile si feedback-urile pozitive au aparut in urma anilor de experienta in diferite ramuri ale stomatologiei, dar si perfectionarea continua si curiozitatea de a cerceta in permanenta tot ceea ce tine de acest domeniu.

Comunicarea dintre medic si pacient este foarte importanta, acest lucru manifestandu-se prin respectarea programarilor, efectuarea lucrarilor in timpul promis si explicarea in detaliu de catre medic  a fiecarui tratament sau proceduri prin care trebuie sa treaca pacientul.

dentfix_1

La prima consultatie, in cadrul controlului de rutina, sunt adunate toate datele despre pacienti, necesare pentru a defini starea sistemului dento-maxilar din acel moment al pacientului. Astfel, acela este momentul in care i se va intocmi o fisa medicala , unde vor fi notate detalii de la fiecare procedura sau control periodic de care are parte pacientul.

Exista medici specializati pe diverse ramuri ale stomatologiei, si anume:

  • Proteticianul, identifica disfunctiile cauzate de pierderea dintilor, de asemenea, este cel care face planuri de tratament pentru conceperea celor mai potrivite proteze.
  • Pedodontul, se ocupa de sanatatea dintilor copiilor, de la nastere si pana in adolescenta
  • Parodontologul, este cel care examineaza, dar si stabileste si trateaza bolile gingivale aparute, dar este si cel care informeaza pacientii in privinta mentinerii unei igiene orale de buna calitate
  • Ortodontul, este acel specialist care se ocupa ci evaluarea radiografiilor, dar si cel care stabileste ce tip de dispozitiv au nevoie pacientii pentru a modifica pozitia dintilor in cea corecta
  • Dentist generalist, este cel care stabileste diagnosticul si cel care stabileste catre ce specialist trebuie indrumat pacientul, dar se ocupa si cu repararea cariilor, tratamente de rutina, tratamente pentru parodontoza sau alte proceduri si tratamente minore
  • Igienistul dentar este cel care se ocupa de detartraj  si de periajul profesional al dintilor , dar ajuta si in prevenirea diferitelor afectiuni parodontale datorita instruirii pacientilor despre tot ceea ce tine de o igiena corecta .

 

 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply