Detinerea unui autoturism este fara nici o urma de indoiala o necesitate si nu un moft. Cu toate ca este o necesitate, achizitionarea unei masini nu este o operatiune usor de realizat pentru foarte multi dintre noi. Din acest motiv, din momentul in care reusim sa achizitionam o masina, indiferent ca este vorba despre una noua ori la mana a doua, trebuie sa acordam o atentie deosebita modului in care o ingrijim. Nu de alta, insa bani pentru o alta masina nu vom mai avea curand. Cu toate acestea, uneori ignoram sau amanam cat mai mult timp unele operatiuni de intretinere a masinii, desigur, tot din motive financiare. Acest lucru nu face altceva decat sa mareasca nivelul cheltuielilor necesare intretinerii masinii deoarece in timp aceasta se deterioreaza. Pentru ca si eu m-am confruntat cu aceasta problema, in continuarea acestui articol vreau sa va impartasesc modalitatea prin care eu am reusit sa diminuez aceste cheltuieli.

Carbon cleaner este cea mai noua si moderna tehnologie prin care se elimina depunerile de carbon din interiorul masinii. Aceste depuneri sunt principalul motiv al uzurii premature a motorului si implicit a cresterii cheltuielilor cu intretinerea masinii. De asemenea, depunerile de carbon cresc si consumul de combustibil al autovehiculului. Avand in vedere aceste lucruri, Carbon cleaner este solutia la care eu am apelat pentru decarbonizare motor si implicit pentru scaderea cheltuielilor necesare cu intretinerea masinii. De asemenea, motorul masinii mele si-a recapatat forta si dinamismul pentru care eu o iubesc si care din pacate in ultima perioada nu mai existau.

In cazul in care va intrebati cat dureaza aceasta operatiune, raspunsul cu siguranta va va uimi: maxim 1-2 ore, in functie de grosimea stratului de carbon depus. Daca la acest avantaj mai mentionez si faptul ca apelarea la aceasta metoda de detoxifiere a motorului nu implica demontarea nici unei componente a motorului deoarece amestecul de hidrogen, oxigen si agent de curatare utilizat in aceasta operatiune este injectat prin sistemul de admisie si eliminat prin sistemul de evacurare, atunci cu siguranta ca, Carbon cleaner este solutia la care trebuie sa apeleze orice detinator de autoturism.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply