dayton-audio-mk402bt-powered-bluetooth-2-way-books

Visul oricarui muzician este sa detina propriul studio de inregistrari pentru ca astfel va avea libertatea de a compune si a-si inregistra piese oricand doreste acest lucru.

Site-ul magazinului online AVmall da posibilitatea tuturor muzicienilor sa isi achizitioneze unelte profesioniste pentru studio precum boxe, cabluri si alte dispozitive audio pentru a crea un echipament profesional de inregistrat.

De asemenea, pe AVmall am descoperit multe produse pe care nu le-as fi putut gasi in alte magazine. Boxele active Dayton Audio MK402 BT sunt ideale pentru puristii sunetului, in special pentru cei care doresc sa faca legatura la placa de sunet a PC-ului pentru a reda claritatea instrumentului.

De fiecare data cand am de inregistrat un solo de chitara, folosesc aceste boxe de la Dayton deoarece au o putere de redare foarte mare si fac fata chiar si altor instrumente precum basul sau tobele electrice.

De asemenea, recomand si mixerul Pioneer DJM-850 pentru a beneficia de 4 canale diferite in care poti sa inregistrezi, sa mixezi si sa tai melodia dupa bunul plac, fara ca piese de pe alte canale sa fie afectate.

Acest mixer de la Pioneer este compatibil si cu sistemul USB 2.0. Cei care detin o placa de sunet eficienta pentru PC pot sa inregistreze direct pe hard disk-ul calculatorului.

Magazinul AVmall pune la dispozitie echipamente profesionale de inalta calitate care te lanseaza direct in lumea muzicii. Tot ce ai nevoie este putin talent si indemanare si vei putea compune singur propriile piese, folosind produsele AVmall.

Magazinul online comercializeaza o gama varita de boxe si sisteme de redare a muzicii, pentru buzunarul oricui. Gama de boxe de pe AVmall nu se foloseste doar pentru studio si inregistrari profesionale ci si pentru asculatrea muzicii in locuinta proprie. Magazinul AVmall comercializeaza si sisteme audio pentru masina. Astfel, vei putea lua cele mai indragite piese oriunde cu tine.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply