Salile de asteptare din aeroporturi sunt adevarate parade de moda cu tinute de calatorie. Vestimentatia echipajelor de zbor sunt menite sa atraga admiratia, iar pe unii ii inspira in alegerea tinutei de calatorie.
Lumea asteapta un timp pana la urcarea in avion, iar aceasta pauza este umpluta, de multe ori, cu studierea celor din jur. Vestimentatia si accesoriile pasagerilor, chiar aranjarea parului si comportamentul vorbesc despre cei din jur, despre personalitatea lor, despre stil, despre destinatie sau tara de provenienta.
rrr


Zborul cu avionul permite si o vestimentatie eleganta, mai ales daca este nevoie sa mergi la un eveniment si nu ai alta solutie pentru a transporta hainele. Dar o calatorie cere, de obicei, o tinuta lejera, unii aleg chiar haine sport, dar mai degraba casual este solutia cea mai potrivita.

Exista studii care confirma ca barbatii sunt mai atenti la aspectul lor cand calatoresc cu avionul in comparatie cu femeile, dar si o privire prin sala de astepare va confirma ca barbatii s-au gatit cu mai multa grija, aeroportul fiind locul potrivit pentru a atrage admiratie.

Ce aleg barbatii pentru a fi admirati in aeroport?

Alegerea hainelor pentru avion trebuie sa se faca cu grija de a nu exista metale pe ele, iar pantofii ar trebui verificati sa nu aiba parti metalice, chiar si in talpa. Pentru zboruri catre distante indepartate, un tricou sau o camasa subtire sub un pulover poate salva situatia daca sunt diferente mari de temperatura. Chiar daca tinuta preferata este tricoul si jeans, conteaza si cum sunt alese: daca pantalonii nu pot fi prea diferiti, tricoul poate exprima stilul celui care il poarta, dar atentie – sa fie din bumbac si rezistent la sifonare!

Unii barbati aleg sa poarte o palarie si multi isi iau cu ei ochelari de soare, fie isi protejeaza ochii daca este prea lumina, fie ii tin la indemana.

Bagajul unui barbat cu stil ar trebui sa fie diferit de restul bagajelor clasice, iar gentile sport cu role sunt foarte practice si masculine. Un design deosebit al valizei sau o culoare poate fi de folos cand astepti la sosirea bagajelor lasate la cala pentru a-ti gasi mai usor bagajul. Pentru cabina, un rucsac poate fi suficient pentru un barbat.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply