¬Atunci cand iti cauti un loc de munca trebuie sa fii constient/a de faptul ca la un moment dat va trebui sa mergi la un interviu. Daca esti chemat/a la un interviu e un lucru bun, deoarece inseamna ca in CV-ul tau potentialii angajatori au vazut ceva interesant.
job

Multi dintre cei chemati la interviuri traiesc cu mari emotii aceasta etapa. Insa, trebuie sa incerci sa te relaxezi si eventual sa colaborezi cu o firma care se ocupa de pregatire pentru interviu daca nu stii exact ce ai de facut. Astfel de firme te vor ajuta si cu servicii de redactare CV profesional si cu servicii de redactare scrisori de intentie.
Daca nu ai fost niciodata la un interviu, nu iti imagina ca este foarte greu. Vei vedea ca in timp te vei obisnui si interviurile ti se vor parea cea firesc.

Inainte de interviu insa, trebuie sa iti pui la punct CV-ul. Multe persoane nu sunt chemate la un interviu pentru ca CV-ul lor nu atrage cu nimic. Insa, pentru a-ti pune la punct CV-ul trebuie sa ai ce trece in el. Participa la tot felul de cursuri, urmeaza o facultate, fa tot felul de chestii interesante pentru domeniul in care vrei sa activezi. Motiveaza-ti bine intentiile si redacteaza si scrisoarea de intentie cat mai bine. Pentru un CV perfect si o scrisoare de intentie bine redactata cauta-i pe cei de la CV-Perfect.ro.
In momentul in care trebuie sa mergi la interviu trebuie sa incerci sa fii cat mai relaxat/a. Zambeste, da mana in mod ferm, asculta cu atentie, nu te uita in alte directii cand cineva vorbeste cu tine, fii cea mai buna versiune a ta. Trebuie sa ii dai impresia intervievatorului ca esti cu adevarat o persoana interesata de ceea ce el poate sa-ti ofere.

Nu merge niciodata la un interviu fara sa te documentezi in privinta potentialului angajator. Trebuie sa stii cateva lucruri generale despre firma pentru ca e foarte posibil sa fii intrebat.
Raspunde cat mai sincer la toate intrebarile care ti se adreseaza, nu iti vorbi de rau fostii angajatori, nu exagera si fii realist/a in privinta pregatirii pe care o ai.
Relaxeaza-te si comporta-te natural. Si, daca ai fost la 2-3 interviuri, iar mai apoi nu ai fost contactat/a, nu te descuraja. Sigur exista job-ul perfect si pentru tine.
Daca nu stii inca ce anume ti se potriveste, cei de la CV Perfect se ocupa si de sedinte consiliere in cariera si te pot ajuta. Intra pe site pentru detalii.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply