Asta pentru ca nu in urma cu mult timp, doua luni mai exact, mi-am revopsit living-ul si am cumparat cateva piese noi de mobilier de culoare gri-argintiu. Nu un gri dezolant, simplu, ca cel din poezia „Plumb” a lui George Bacovia, si unul viu, combinat cu culori calde dar si un albastru revigorant.  Iar in tot aces peisaj, un aparat de aer conditionat de culoare gri metalizat se integreaza perfect.

FTXA-AS_detail_1

M-am gandit ca data tot imi petrec mare parte din timpul liber in aceasta camera, ar fi bine sa o si amenajez asa cum trebuie. Aici stau ziua sau noaptea sa ma uit la filme sau sa ma joc, sa iau micul dejun si locul unde ii invit pe oaspeti. Locul devine asadar aglomerat uneori, un lucru care nu este prea bun daca nu exista si o aerisire corespunzatoare. Din fericire am combatut problema asta cu un aparat de aer conditionat, o metoda simpla, moderna si eficienta. Mi-am ales un aparat Daikin, cum deja v-am spus, capabil sa ofere o temperatura constanta si uniforma un toata camera, un model split de perete. Stylish este una dintre cele mai bune serii ale lor. Atat elegante cat si silentioase. Asa ca ma pot uita la un film fara sa aud cum aparatul popeaza aerul in camera.

FTXA-AS_L

Ceea ce imi place cel mai mult la acest aparat este ca il pot programa cand sa functioneze, astfe, il pot programa sa porneasa cu ceva timp inainte de a ajunge acasa de la munca sau din oras. Am la dispozitie si o aplicatie online prin care pot face asta dar si telecomanda sa.

Pentru a putea beneficia si de montaj aer conditionat profesionist o sa il achizitionez de la magazinul Climatico, la un pret special si cu transport gratuit in toata tara. Ce poate fi mai bine de atat?


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply