De ce bratari argint?

Bratara este una dintre cele mai populare bijuterii, aceasta fiind purtata in aceiasi masura atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati. Cu toate ca in momentul de fata pe piata bijuteriilor se gasesc foarte multe tipuri de bratari, cele confectionate din argint au ramas in topul preferintelor. De ce? Datorita avantajelor oferite de catre bratarile din argint. Pentru a intelege mai bine la ce ma refer, in continuarea acestui articol voi prezenta doar cateva dintre cele mai importante motive pentru care eu achizitionez bratari argint:
bratara

1. Chiar daca aspectul financiar nu ar trebui sa fie pe primul loc in momentul in care facem o achizitie, de cele mai multe ori aspectul financiar este pe primul loc atunci cand facem o achizitie, mai ales atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei bijuterii. Privind doar din acest punct de vedere, bratarile din argint sunt ce-a mai buna alegere pe care o poti face avand in vedere raportul pret-calitate.

2. Rezistenta argintului la factorii externi reprezinta un alt motiv pentru care argintul reprezinta din punctul meu de vedere ce-a mai buna solutie atunci cand vine vorba despre materialul din care sa fie confectionate bijuteriile pe care le achizitionam.

3. Intretinerea simpla si lipsita de costuri este un alt motiv foarte important pentru care eu aleg argintul atunci cand trebuie sa achizitionez o bijuterie, indiferent daca aceasta este pentru mine ori pentru a o face cadou unei persoane dragi mie.

4. Versatilitatea argintului este din punctul meu de vedere cel mai important motiv pentru care acest tip de material a ramas in tendinte desi pe piata de profil au aparut materiale mult mai pretioase decat argintul. Indiferent ca este vorba despre bratari argint, inele ori lantisoare, argintul este cel mai versatil material din care pot fi confectionate bijuteriile.

In concluzie, argintul este din punctul meu de vedere cel mai potrivit material atat pentru bratari cat si pentru alte tipuri de bijuterii, motivele pentru care cred acest lucru fiind enuntate mai sus.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply