Usa de la intrare reprezinta oarecum chiar o carte de vizita cu care ne prezentam celor din exterior, reflectand, intr-o oarecare masura, chiar si statutul nostru social. O usa cu aspect impecabil, care transmite si robustete este in acelasi timp si o descurajare pentru cei care ar incerca sa patrunda prin efractie.
Firma Palladio creaza usi exterior de calitate superioara, in comparatie cu alte marci, iar aceste usi isi pastreaza intact aspectul de-a lungul timpului, nefiind nevoie sa fie vopsite sau ingrijite suplimentar.
usa

Usile Palladio au o tehnica de confectionare aparte, fiind fabricate dintr-un material compozit foarte rezistent, insa matritate pe lemn, ceea ce le confera un aspect identic cu al usilor din lemn masiv. Spre deosebire de usile din material lemnos, usa Palladio nici nu se zgarie si nici nu se decoloreaza sub actiunea razelor solare sau a intemperiilor si sunt mult mai rezistente la socuri mecanice. Usile Palladio nu se deformeaza in timp asa cum o fac usile de lemn care sunt expuse la caldura sau umiditate.

Dar sa analizam putin exact straturile din care este confectionata orice usa Palladio. La exterior, aceste usi au o structura de poliuretan, intarita cu fibra de sticla, o folie termoplastica AVS cu o coloratie uniforma si deasupra, un finisaj din folie Renolit, care pastreaza culoarea usii intacta de-a lungul timpului, fara a se decolora si fara a necesita vopsire.

Colectia de usi Palladio vine in 10 culori diferite, avand doua finisaje cu granulatie care imita lemnul atat de bine, incat nu puteti spune diferenta dintre o usa din lemn si cele Palladio. Este acordata o foarte mare atentie la finisaje si detalii, astfel incat aspectul final sa fie cu adevarat deosebit si elegant. Pentru un plus de frumusete, usilor Palladio li s-au adaugat si insertii din sticla decorata in sute de modele si forme. Geamurile folosite pentru decorarea usilor Palladio sunt formate de fapt din trei straturi diferite: la exterior sunt 2 straturi de sticla de 4 milimetri, iar la mijloc este geam cu decoratiuni, care este perfect izolat de atmosfera exterioara, ceea ce inseamna ca nu va suferi modificari de culoare, structura sau forma, in timp.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply