In momentul in care aveti de debitat materiale metalice aveti nevoie in primul rand se profesionisti care sa poata face aceasta operatiune la cele mai inalte standarde. Va recomandam Analko Aluminiul Inddustry care este un lider pe piata pentru servicii de confectii metalice, atat de uz industrial cat si de uz rezidential. Pentru debitarea laser sunt folosite echipamente moderne existente astfel incat produsele finale sa atinga standardele care au fost impuse de perceptia clientilor. Din acest motiv va prezentam o serie de avantaje pe care le veti avea cu siguranta atunci cand colaborati cu Analko.

analko_1

Toate echipamentele utilizate in operatiunea de debitare laser va permit sa realizati cele mai de calitate piese. Atunci cand laserele opereaza tot materialul in exces este ars si topit sau este vaporizat. Jetul cu gaz de presiune foarte mare are rolul de a indeparta resturile existente in momentul prelucrarii de metale si rezultatele vor fi produse de cea mai buna calitate.

Pentru debitare tabla zincata  operatiunile realizate cu laserul sunt perfecte. Echipamentele care pun in practica debitarea laser de cea mai buna calitate decupleaza otelul inoxidabil la fel si alte aliaje utilizate in industria de confectii metalice.

analko_3

Laserul nu intra in contact fizic cu metalele care sunt implicate in procesul de taiere si nici nu uzeaza echipamentul. Utilizand laser exista mai putine surse care vor determina contaminarea materialelor care trebuie taiate. Masinile de taiat cu lase taie cu cea mai mare precizie prin comparatie cu alte metode pentur taiere mecanice si traditionale. Cu cat aceste masini au o performanta mai mare cu atat si procesul de taiere tabla este realizat mai bine si acest lucru a fost dovedit de toate echipamentele pe care le utilizeaza Analko.

Folosind echipamentele care fac debitare cu laser, metalele sunt mult mai bine taiate decat atunci cand sunt facute operatiuni clasice mecanice iar zonele afectate de caldura sunt mai mici si se poate reduce posibilitatea ca materialele sa fie deformate in timpul taierii.

Pe langa toate avantajele mentionate in comparatie cu taierea mecanica a metalelor, sudura cu laser si taierea implica o serie de procese complexe si siguranta este pusa mereu pe prim plan, acesta fiind de altfel si motivul pentru care echipamentele Analko sunt etanse pentru a fi evitate accidentele ce pot aparea in timpul serviciului.

analko_2

Echipamentele folosite la microsudura cu laser si cele pentru taiere au cunoscut o evolutie considerabila in timp si lucrul acesta implica o rata mai mare de alimentare dar si o viteza mai mare de executie. Folosind exclusiv echipamente moderne personalul va folosi in mod simultan mai multe aparate pentru a realiza prelucrarile metalice si pentru a folosi un singur echipament la mai multe functii.

Echipamentele de ultima generatie va ofera un numar considerabil de avantaje prin comparatie cu uneltele pentru prelucrarea clasica insa achizitionarea de astfel de echipamente este costisitoare acesta fiind unul dintre cele mai mari dezavantaje ale lor. La Analko nevoia de utilaje de ultima generatie a fost inteleasa pe deplin si din acest motiv toate masinile folosite sunt de cea mai buna calitate, conform ultimelor standarde.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply