La serviciu, mereu sunt intrebata de colegele mele cum reusesc sa fiu o persoana atat de organizata si cum reusesc sa imi indeplinesc sarcinile, chiar si atunci cand nu sunt la birou si fac munca de teren.

Ei bine, secretul meu este unul simplu, chiar banal as putea spune, dar care consta in detinerea unui accesoriu la indemana oricui: este vorba despre genti dama office – accesoriul unic in care imi port restul obiectelor care imi sunt necesare.

fdrgyryhrtyh

Mare a fost mirarea colegelor cand au constatat cat de obisnuit este secretul meu, dar mi-au cerut mai multe detalii: ce au aceste genti dama office asa de special? Din punctul meu de vedere, este simplu: in ele port tot ce imi trebuie la job.

Dar cum deja am specificat acest lucru, mai bine va spun, mai exact, cum ma ajuta. In primul rand, nu detin doar o geanta, ci mai multe genti office dama, deoarece sunt practice, spatioase si usor de transportat.

Pentru mine, este esential sa am mereu asupra mea laptop-ul, tableta, telefonul, adica gadget-urile care ma tin conectata la tot ceea ce inseamna online. Apoi urmeaza obiectele de papetarie (agende, carti de vizita, pixuri si altele).

Nu in ultimul rand, aceasta geanta office depoziteaza si obiecte de igiena feminina, fara de care nicio doamna sau domnisoara nu poate sta. Din punctul meu de vedere, o femeie care are asupra ei toate instrumentele necesare serviciului sau afacerii proprii este in stare sa cucereasca lumea!

De unde puteti sa va achizitionati si voi genti office de calitate? Eu le-am achizitionat de pe Adona.ro si sunt foarte multumita de alegerea facuta. Adona.ro – magazin online de accesorii, ofera o gama completa de produse la preturi mai mult decat accesibile.

Eu sunt clienta fidela a magazinului lor, inca de la prima comanda pe care am facut-o de la ei de pe site si chiar l-am recomandat si colegelor, pe care le-am convins ca geanta office nu este un moft, ci o necesitate.

Adona.ro este site-ul complet de accesorii, atat pentru femei, cat si pentru barbati, care sunt la moda si care se potrivesc la o multime de stiluri si tinute. Intra si tu pe site si descopera restul avantajelor Adona.ro!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply