Duminica am avut o urgent cu pisica mea, care a facut o ocluzie intestinala.

Am aflat ca exista un cabinet veterinar non stop foarte bun, unde se ocupa de toate urgentele care pot aparea la animalul dumneavoastra drag. puteti conta cu incredere pe echipa Mobile Vet.

Chiar daca animalul dumneavoastra este imobilizat la domiciliu din cauza unei probleme locomotorii sau se afla intr-o stare critica, puteti contacta non stop cabinetul veterinar si  o echipa ca veni in cel mai scurt timp pentru a va oferi consultatii si tratamente la domiciliu.

Cabinetul veterinar dispune de o ambulata veterinara de ultima generatie, dotata cu echipamente moderne pentru interventiile de urgenta, asigurand o ingrijire de exceptie si siguranta transportului.

Iar la sediul clinica veterinara sector 2 poti gasi pentru animalutultau multe servicii, cum ar fi: chirurgie si stomatologie veterinara, servicii veterinare la domiciliu, ambulanta veterinara non-stop, consultatii, analize medicale, internare, ecografii, vaccinari, deparazitari, implantare microcipuri, eliberare pasaport, farmacie veterinara, pet taxi, cosmetica veterinara, taxi animale, pet shop.

Va recomand aceasta clinica veterinara din sector 2 în Bucureşti. Acest cabinet veterinar non stop sta la dispozitia oricarui client.

 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

One Response to “Despre mobile-vet.ro”

Leave a Reply