Sunt in somaj si in starea finaciara deplorabila in care ma aflu si ultimul banut conteaza. Sociologii spun ca pensionarii si somerii sunt cei mai constiinciosi la plata facturilor, a taxelor si a impozitelor si asa este. Cata vreme am energie electrica, imi pot cauta locuri de munca online si aplic pentru ele fara sa ma coste 1 banut. Daca pierd si energia electrica si gazele de la domiciliu, imi pierd linistea si confortul, asa ca nu risc.
Nu risc, dar este prea de tot! Actualii frunizori ma jupuiesc de vie, abia mai imi raman bani de paine! Sa indraznesc sa ma gandesc la schimbarea furnizorului de gaz? Voi putea eu, in calitate de somer sa decid schimbarea furnizorului de energie?

Se spune ca de cand cu liberalizarea pietei de energie si gaz, clientul este liber sa se detoxifieze de facturile piperate la gaz si electricitate. Atat un somer, cat si un bugetar au nevoie de gaz mai ieftin si energie mai ieftina.

Imi doresc schimbarea furnizorului de energie si gaz cu Restart Energy pentru un meniu mai sanatos al facturilor, cum sa va spun, sa nu mai toc toti banii cu ele.

Vreau o cura de detoxifiere a furnizarii de energie electrica si gaz cu Restart Energy deoarece:
-fiind un singur furnizor pentru doua servicii, factura cumulata va fi, in mod sigur mai mica, iar valoarea ei nu va fi simtita dureros de catre bugetul meu suferind.
-asistenta tehnica permenenta ( 24 din 24 de ore) si serviciile impecabile ale noului furnizor imi vor proteja aparatura, astfel ca nu vor aparea cheltuieli neprevazute (Omului sarac i se ard si televizorul, laptopul si frigiderul)
-daca nu voi avea bani pe telefon, imi vor raspunde si la e-mail si putem comunica gratuit prin whatsapp și Facebook messenger
-asta mi-ar mai trebui sa ma puna sa fac instalatia din nous au sa ma oblige sa cumpar de la ei contor!
-imi fac cadou (nu numai mie, ci tuturor care apeleaza la ei) 3 becuri cu LED, foarte economice, bune si rezistente. Cate nu mi s-au ars de la tensiunile oscilante de la fostul furnizor, dar nu am vazut un bec de la el!

-intru in tragerea la sorti pentru marele premiu, un telefon iPhone7 si sper sa am norocul somerului!
Restart Energy reprezinta la ora actuala cea mai buna oferta furnizor de energie si gaz, adica cura binevenita de detoxifiere de tarife scumpe si nepasarea furnizorului fata de avariile survenite pe teren.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply