elevator-4-coloane-oferta

Cel mai bun aliat al vehicolului ramane un elevator auto, fie ca este vorba de un elevator 2 coloane, sau unul cu 4 coloane. Iata de ce:

Masinile au des tendinta de a se defecta din diferite motive. Fie ca nu au fost intretinute periodic, sau din motive tehnice precum un filtru de ulei neschimbat la timp ori sistemul de franare care se macina in timp.

Toate astea duc la o anomalie mecanica si atunci este timpul ca proprietarul sa isi croiasca drum la un service auto.

Din fericire, majoritatea sunt dotate de sisteme computerizate care identifica problema imediat, dar si de un elevator auto care sa ridice masina pentru a observa mai usor defectiunile.

Un elevator 2 coloane este cel mai des intalnit in astfel de service-uri, deoarece este eficient in ceea ce priveste elevarea majoritatii vehiculelor.

Are doua elemente metalice care sa intre sub caroseria masinii, aceasta fiind elevata la inaltimea necesara pentru a se efectua mentenanza.

Sistemul este, de asemea, sigur, deoarece are un sistem de blacare care va lasa autoturismul suspendat la inaltimea aleasa. Astfel mecanicul va putea lucra linistit. Va fi mult mai eficient si nu va mai fi nevoie sa se bage sub masina.

Este cu siguranta un mecanism util, dar care trebuie instalat conform normelor de siguranta.

Inainte ca acest elevator auto sa fie amplasat, este necesar ca service-ul sa contracteze un arhitect pentru a decide cum poate fi pus, in functie de intaltimea garajului auto.

Ca si investitie, se va dovedi a fi profitabila deoarece conducatorii prefera sa isi faca revizia la autoturism intr-un centru specializat prevazut cu toate uneltele pentru servicii cat mai eficiente.

Recomand tuturor celor care se afla in domeniu sa se consulte cu un dealer ce promoveaza acest elevator 2 coloane. Veti fi scutiti de mult timp pierdut, iar clientela o sa va aprecieze serviciile complete pe care le oferiti.

Nu ezitati sa incercati noi metode de a va optimiza timpii de munca si lasati tehnologia sa va devina prietena deoarece acest elevator auto poate fi controlat si prin intermediul unui computer, reducand totul la puterea unui click.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply