Nicio limba nu este usoara, oricat de simplificata ar fi gramatica ei, sistemul fonetic, strain de cel al limbii tale iti da mari batai de cap. De exemplu in engleza multe cuvinte sunt apropiate ca forma, diferenta semantica fiind realizata prin pronuntari diferentiate, dar de o asemanare iesita din comun, dat fiind ca doar unul dintre sunete este diferit. Daca persoana care te initiaza in tainele limbii engleze nu are metoda, te trezesti spunand “trei” in loc de “copac”, “cap” in loc de “palarie”, “ma gandesc”in loc de “lucru” si tot asa.
Sunt unii care isi sufleca hotarati mainile, isi cumpara cele mai voluminoase dictionare de pe piata, toate volumele grupate in seria “Engleza fara profesor” si un raft intreg de gramatici si jura ca in cel putin cateva luni vor putea sa scrie un roman in limba lui Shakespeare, dar cu o asemenea strategie nu vor putea sa scrie nici o comedie.
Stapanirea unei limbi straine nu inseamna un inventar de cuvinte si reproducerea in romana sau engleza a unui unor seturi de reguli, ci mai intai sa gandesti in limba respectiva si apoi sa-ti exteriorizezi ideile, iar de acest miracol lingvistic profesionistii de la Englishconnection.ro pot fi raspunzatori.

Ii recomanda cei peste 30 de ani vechime in domeniu si cele mai stralucitoare rezultate ale candidatilor la examenele nationale si internationale de limbi straine. Conform analizei rezultatelor 96% dintre cursanti au trecut examenele cu nota maxima, indiferent de nivelul lor si de locul unde le-au sustinut, iar 2% le-au luat.
Tarifele practicate de ei sunt mai mici decat costurile teancurilor inutile de carti cumparate de cei care considera ca pot invata singuri o limba straina si isi consuma spatiile cu lucruri inutile.

Rezultatele absolventilor la examenele din intreaga lume si mai ales la examenele practice de comunicare cu nativi englezi demonstreaza faptul ca metodele folosite de ei pentru cursanti de toate varstele si capacitatile intelectuale sunt cele mai eficiente.
Iata in ce constau metodele lor:
-urmarirea unor secvente de conversatii care introduce comunicarea in cadre de civilizatie ale tarii respective. Alaturi de conversatii pe strada, la birou sau in aeroport sunt prezentate imagini care surprind si obiceiuri, mentalitati ce completeaza replicile. Aceste aspecte nu pot fi rezolvate cu ajutorul cartilor, oricat ar fi de bune.
-incurajarea conversatiilor in engleza si slefuirea acestora pana la perfectiune. In mod exceptional cursantilor li se dau si explicatii in limba romana, ei sunt stimulati sa inteleaga engleza si sa-si doreasca sa comunice avand profesorul ca model.
-inradacinarea cunostintelor lingvistice de baza in minte si dezvoltarea abilitatii de a cauta si utiliza corect termeni si reguli la nevoie.
-disciplinarea invatarii prin rationalizarea zilnica a cunostintelor. Un autodidact motiveaza ca nu se simte bine, ca este obosit si nu are timp de lectii, aici se impune in mod oficial un ritm de acumulare de cunostinte.
-socializarea prin intermediul unei limbi straine. Limba egleza utilizata ca instrument al socializarii este de fapt adevaratul scop al demersului didactic.
De cand urmez cursurile de engleza de la Englishconnection .ro progresez si am mai mult loc in biblioteca…


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply