Faina Baneasa este recunoscuta de catre foarte multe gospodine pentru calitatile sale de a face painea foarte gustoasa. In mainile unei gospodine din aceasta faina pot iesi cele mai savuroase preparate de panificatie si prajituri. Faina este un ingredient ce nu poate lipsi din nicio bucatarie, indiferent ca vorbim de bucataria unei persoane care gateste frecvent sau de o bucatarie in care gatitul este ocazional. Aceasta pudra fina este esentiala pentru diferite preparate culinare, asa ca este foarte important sa alegem o faina de buna calitate.

Cea mai intalnita si des utilizata este faina de grau, care la randul ei este de mai multe feluri. Nu voi vorbi despre tipurile de grau sau alte cereale, ci doar despre faina. 

Datorita faptului ca Baneasa ofera mai multe tipuri de faina, aceasta este alegerea numarul 1 a gospodinelor, deoarece paine se coace mai bine cand folosesti Baneasa, iar prajiturile sunt mai aspectoase.

In prezent, gama Baneasa ofera 4 tipuri de faina pentru panificatie, fie ca sunt alese pentru a produce paine sau alte preparate de tip patiserie. 

Dintre toate tipurile de faina, preferata mea este cea de tip 000, fiind o faina ideala pentru aluaturi fine, aerate, gen cozonac. Are un continut mare de gluten, de aceea se obtin usor aluaturi elastice, nelipicioase, care inglobeaza aer mult si rezulta preparate extrem de pufoase. Este faina pe care o folosesc de fiecare data cand vreau sa imi dau pe spate invitatii cu prajituri de casa sau cu reteta mea de paine, pe care o prepar exclusiv cu faina de la Baneasa. Faina este cheia preparatelor gustoase carea aduc familia si prietenii la un loc. Succesul unei mese delicioase si apreciate, tine si de faina pe care o folosim.

Produsele Baneasa nu sunt doar ingrediente de calitate, ci produse cu traditie care sunt apreciate de catre toti romanii, fie la o masa de sarbatori sau savurand o cina in familie!



1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply