Oricât ar suna de aparte, da, fericirea ta poate purta chipul mașinii tale. În fond, când devii posesorul mașinii visurilor tale, ți-ai dori să o poți avea pe vecie, să nu fie nevoie niciodată să te despărți de ea indiferent de circumstanțe.

1424697917banner4

De aceea o vorbă din bătrâni spune că singurele lucru care nu se dau cu împrumut sunt femeia și mașina. De altfel, uneori, nici în cel mai bun prieten, pe care îl știi de-o viață, nu ar trebui să ai încredere și să-i împrumuți mașina. Chiar dacă prietenul tău este de fel foarte grijuliu și responsabil, dacă nu deține o mașină sau dacă a învățat condusul pe anumite tipuri de mașini, fie că apucă să conducă doar periodic, te poți aștepta la orice. În plină patimă de condus poate provoca un nefericit accident. Și chiar dacă acesta nu poartă vina, poate fi altul care riscă să cauzeze un astfel de incident ce se soldează cu pierderi. În astfel de situații este recomandat să-i explici prietenului tău că acest lucru nu se poate, evitând astfel toate problemele ce ar putea apărea pe nepusă masă. Desigur, nu va reacționa minunat, dar măcar vei fi liniștit să știi că nu-ți va păta altcineva cazierul sau că fix cel mai bun prieten ți-a adus mașină într-o stare jalnică și necesită acum multe reparații sau mai rău, achiziția unei mașini noi pe care n-o plănuiai în viitorul apropiat.

Totuși, în cazul în care te pregătești de o plecare la drum, ai împrumutat deja mașina la care ai remarcat în prezent oarece probleme minore, poți apela la dezmembrări craiova, pentru piesele necesare de schimb.

La ei găsești absolut toate lucrurile de la care ai nevoie, la o serie de vânzători serioși și dornici de a face șoferi la fel de fericiți ca tine.

La dezmembrări auto craiova găsești de la motoare, bara autoturism, injectoare, sisteme de evacuare sau alimentare, absolut tot ce dorești pentru ca mașina ta să reflecte fericirea chipului tău.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply