Folii reflectorizante

Ideii de promovare a brandului sau a firmei, blogului, etc. Imi doresc sa aduc ceva nou pentru firma mea. Vreau o promovare noua, ceva ce pana acum nu s-a facut, sau nu este asa popular la noi in tara. Prima metoda de promovare a fost online. Mi-am facut site, am inceput o campanie de promovare a siteului. Am facut pagina de Facebook, Instagram, Twitter, incerc sa fiu pe cat se poate de mult activ pe retelele de socializare.

In online se gasesc o gramada de modalitati de promovare. Daca cauti si doresti sa afli lucruri noi, gasesti o gramada de tutoriale si de articole despre marketingul online. La noi in tara internetul se afla in plina dezvoltare, iar vanzarile in online sunt in crestere. Onlineul este un domeniu ce iti poate genera venituri bunicele daca stii sa te promovezi evicient, insa nu vreau sa neglijez offline-ul.

Tu cum te promovezi in offline? Ce metode de promovare folosesti?
Eu am folosit urmatoarele metode de promovare: am apelat la o firma specializata pentru carti de vizita, am avut o campanie in care am impartit pliante in zonele aglomerate. Cam aceste sunt metodele de promovare pe care le-am incercat in offline.

O noua metoda ce vreau sa o incerc pentru promovare offline, este inscriptionarea masinii. Pe zi ce trece vad toat mai multe masini pe care sunt lipite reclame. Asa ca vreau sa imi inscriptionez si eu masina. Dar m-am gandit la ceva mai diabolic sa zicem … vreau sa inscriptionez masina cu folii reflectorizante. Vi se pare o idee buna? Credeti ca ajuta la promovare unei afaceri? Astept parerile voastre.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply