Imi place sa vorbesc cu oamenii batrani despre timpurile care au fost, despre viata, ocupatiile si mentalitatile din trecut.
-Stai, sa-ti povestesc ce suflet aveau fetele de la Crucea de Piatra, poate vei scrie despre asta candva, imi spune domnul N. C, profesor universitar la Agronomie. Una dintre vecinele mele lucra acolo, iar cand era libera isi lua batrana mama si o scotea in oras. Era o fata de o frumusete rapitoare, cu suflet de aur. Indiferent prin ce umilinte trecea in localul rau famat, isi ospata mama la cel mai bun restaurant, apoi o ducea pe Calea Vistorie si o punea sa-si aleaga cea mai scumpa pereche de pantofi si cea mai frumoasa rochie. Ma aflam in spatele lor, cand am auzit-o spunandu-i mamei: “Te rog sa alegi tot ce-ti place, mama! Tie ti se cuvin toti banii mei ca mi-ai dat viata si m-ai crescut!”

“Iata un mare cunoscator al vietii, care nu judeca dupa aparente, mi-a spus!” M-as bucura sa stie ca am scris despre prostituata cu suflet de aur care l-a impresionat prin dragostea pe care i-o arata mamei sale.
Acum, cea mai veche meserie din lume s-a virtualizat si ea. Fac videochat fetele destepte, dar sarace sa-si poata termina studiile, femeile frumoase care au copii grav bolnavi sau frati si surori in suferinta.

Se intelege ca pentru a avea succes au mare nevoie de un fotograf videochat care sa le priveasca prin prisma barbatului pofticios punandu-le in valoare punctele de maxima atractie fizica. Inclin sa cred ca prejudecatile s-au estompat si mi se pare firesc, fiindca fiecare adult este responsabil de ceea ce face si atata timp cat exista consumatori de videochat, trebuie sa existe si servicii de calitate care sa le satisfaca nevoile. Videochatul poate impiedica agresiunile sexuale si violul ajutand la descarcarile tensiunilor sexuale si a frustrarilor de aceasta natura.
Andreescu Gabriel aduce in prim-plan feminitatea, iar fotografiilelui reprezinta cea mai convingatoare carte de vizita a modelelor. Videochatul, atat de blamat de unii, poate fi o solutie salvatoare de moment pentru altii si cine suntem noi si ce drept avem sa ne judecam semenii?
Femeia poate face videochat si atunci cand din interes s-a casatorit cu un sot mai batran si foarte bogat pe care nu-l iubeste sau cand accepta avansurile sefului pentru a nu-si pierde locul de munca. Tinerele fete care iubesc din tot sufletul si se daruiesc iubitilor se pot trezi modele videochat fara voia lor. De cate ori nu s-a intamplat ca poze in ipostaze intime sa fie folosite pe retelele de socializare ca forma de razbunare crunta.
Noi, oamenii, ar trebui sa devenim atat de fini cunoscatori ai vietii, incat sa nu spunem ca noua nu ni se va intampla niciodata sau sa aruncam cu noroi in semenii nostril fiindca asa fac si cei din jur!
Uneori actionam sub impresia unor sentimente puternice sau drame personale care ne anesteziaza durerea de a ne expune trupurile, iar Andreescu Gabriel este artistul care intelege si ajuta modelele videochat sa-si castige existenta.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply