Compania Francois Rotier poate fi trecuta in categoria companiilor de ceasuri luxoase, avand un indicator de rezerva al bateriei.

In plus, ceasurile barbatesti Francois Rotier sunt realizate din materialele cele mai scumpe: carcasa fabricate din otel inoxidabil sau otel placat cu aur, cristale colorate si ca totul sa fie impecabil se adauga o curea din piele. Cu toate acestea puteti obtine unul dintre aceste ceasuri exclusiviste la un pret rezonabil.

Compania are sediul in Birmingham, Anglia, iar producerea si asamblarea se desfasoara in orasul german Monschau. Aici, departe de aglomeratia marilor orase producatorii de ceasuri de mana isi creeaza atat de exigentele capodopere.

ceasuri dama aurii

Pentru a compensa gravitatia Pamantului, in 1801, Breguet a inventat turbionul, avand traducere din franceza “vartej de vant”. Principiul de functionare al turbionului sta in faptul ca intreaga miscare de coborare, roata de evacuare, echilibru, se roteste in jurul axei celei de-a doua roti. De aceea ceasul este mai incet cu o jumatate de minut si este compensat cu urmatoarea jumatate de minut. Este cea mai complicata miscare din lumea ceasurilor.

Un ceas de mana cu turbioner complicat nu este produs de toate companiile. Proprietarul companiei Francois Rotier poate fi sigur de acuratetea si exclusivitatea lor.

ceasuri hammer barbatesti

Cum ar fi sa gasesti acest ceas si in Romania?

Ceasmania.ro pune la dispozitia clientilor cateva modele din aceasta prestigioasa marca. Fiind cel mai popular magazine online de ceasuri dama originale va vine in intampinare cu livrare gratuita la comenzile care depasesc 500 Ron,  extragarantie pentru toate ceasurile de mana, posibilitatea verificarii coletului la primire si multe multe alte chestii faine, pe care le veti descoperi pe site.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply