Scopul unui salon de infrumusetare  este de a face oamenii să arate mai bine și atunci e logic că așteptările clienților să fie încurajate încă de la intrare. Practic, succesul va fi legat de modul cum proiectul afacerii va reuși să creeze un mediu cât se poate de primitor pentru oaspeți și să îi asigure prin design, din start, că noul salon înțelege frumusețea.

Pe lângă serviciile pe care fiecare salon încearcă să le personalizeze, decorul și atmosfera au o contribuție semnificativă, pentru că acestea sunt responsabile cu starea de bine și relaxarea, atuurile principale care fac clienții să revină.

coafor3

Reprezentanţele sexului frumos cărora le place să se răsfețe în saloanele de înfrumusețare și sunt pasionate de fashion, dar și bărbații care înțeleg importanța îngrijirii profesionale, țin la look-ul lor și la felul în care se îmbracă, au ocazia să îşi satisfacă aceste dorinţe în salonul de înfrumuseţare, care vine în întâmpinarea lor cu o gamă largă de servicii. Este vorba despre salonul de înfrumuseţare Antica Studio unul din cel mai nou salon coafura Bucuresti , care oferă servicii personalizate atât în rândul femeilor, cât şi în rândul bărbaţilor.

Atât designul interior, cât şi cel exterior sunt extrem de primitoare, astfel încât specialiştii pun pe primul loc crearea unei stări de bine a clienţilor şi participarea la o experienţă inedită unde au parte de tratamente şi tehnici de ultima generaţie.

Acest coafor  oferă servicii de înaltă calitate si pune la dispoziţia clienţilor o gamă variată de servicii precum:

coafor1

  • Coafura
  • Frizerie
  • Manichiura
  • Pedichiura
  • Cosmetică facială
  • Make-up
  • Micropigmentare
  • Masaj

Modul în care este aranjat părul ester extrem de important, iar atunci când ajungeţi pe mâna unui specialist de la salonul de înfrumuseţare Antica Studio, aveţi garanţia că că toate trăsăturile frumoase vor fi conturate, iar stilul personal este evidenţiat astfel încât schimbarea look-ului să fie cu adevărat o operă desăvârşită. De asemenea, aspectul fizic depinde foarte mult de modul în care alegeţi tunsoarea şi de modul în care sunteţi tunşi, intrucat este foarte important să ţineţi cont de fizionomia fetei şi de personalitatea dumneavoastră.

coafor2

Mâinile şi unghiile fiecărei persoane arata cât de multă atenţie acordaţi aspectului fizic, astfel unghiile rezistente, îngrijite şi curate prin anumite proceduri speciale reuşesc să facă detasat diferenţa. Stresul zilnic, îşi pune amprenta asupra sănătăţii şi a aspectului pielii noastre, astfel încât tratamentele de îngrijire facială pe care salonul Antica Studio vi le oferă sunt extrem de importante şi eficiente, dat fiind faptul că tratamentele sunt de înaltă calitate, utilizate şi recunoscute la standard Europene. Ştim bine ca un contur al fetei şi elementul care îşi pune amprenta cel mai tare asupra chipului nostru sunt sprâncenele. Şi pentru că nu toate persoanele au fost înzestrate cu o formă naturală perfectă şi nişte sprâncene bogate, a apărut micropigmentarea acestora, care un rol foarte important în evidenţierea celor mai frumoase trăsături ale feţei, de aceea este foarte important care este forma lor finală şi cum se alege nuanţa şi culoarea, căci imaginea perfectă a fiecăreia depinde foarte mult de acestea.

 

 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply