flori5
Hortensia, floarea cu multe petale si cu frumusete deosebita fata de toate celelalte flori, nu se gaseste oriunde, tocmai de aceea oamenii de pe intreg globul se ingrijesc sa aiba buchete din acest produs in perioada sarbatorilor. Despre aceasta floare se spune ca este capabila sa:
-te faca sa gandesti original si corect in prezenta ei. Multi dintre poetii, romancierii, pictorii si compozitorii lumii isi puneau pe birou o vaza cu aceste minunate flori fiindca le stimulau creativitatea. De aici ii vine numele de “Floarea Muza”.
-te ajuta sa-ti amintesti oamenii care te-au ajutat si sa fii recunoscator, in anumite regiuni ale globului ea poarta numele de “Floarea recunostintei”
-emana energie pozitiva in jur si durerile bolnavilor dispar cand privesc acesta floare.
Exista o superstitie conform careia cine are in casa un buchet de orhidee in perioada sarbatorilor va fi sanatos, recunoscator si va avea succes pe toate planurile tot anul. Probabil ca acum va intrebati unde se gasesc cele mai frumoase buchete cu aceste flori.

Pe site-ul florariei virtuale flori Bucuresti se poate comanda buchetul “Vointa puternica”, un aranjament cum nu s-a mai vazut nicaieri in alta parte. De fapt, m-am invatat sa ofer flori persoanelor dragi comandandu-le prin internet fiindca imi place sa vad uimirea in ochii celei care primeste produsul si sa aud aprecierea:”N-am mai vazut ceva mai frumos!” sau “Doamne, nu credeam ca exista acesta floare!”

Hortensiile, trandafirii si lisianthus alcatuiesc impreuna formula unei vointe exceptionale. Va dati seama 229 de lei costa asigurarea ca femeia din viata ta tine in mana un buchet destinat femeilor alese, ca nu este egal nici macar accesul la flori! Realizati cata mandrie ar fi pe ea, cand ar vedea acesta combinatie de flori exotice (exceptand trandafirul) si simfonie de culori?
Poti sa-i trimit mereu combinatii surprinzatoare si flori pe care nu le-a vazut toata lumea? Pune-i la incercare pe specialistii cu 7 ani vechime in domeniu, Flori Bucuresti si vei fi surprins de inventivitatea lor! De dragul cumparatorilor se aprovizioneaza la nevoie si de la capatul lumii.
flori6
Anthurium, crizanteme, santini, alstroemeria alcatuiesc impreuna un spectacol maret sub conducerea artistilor din atelierele florale care apartin florariei online care conduce in topurile de profil: Flori Bucuresti. Sansa rasfatului vizual costa 239 de lei. Nu numai ea va fi fericita, ci toti ai casei care vor admira buchetul. O opera de arta intr-un buchet! Nuante pastelate de vernil, galben, roz, portocaliu si forme diferite, care mai de care mai gratioase!
Dar ce spuneti de combinatia trandafiri, cale, orhidee? Trandafirii roz par luminati si incalziti de solarele cale galbene, in timp ce orhideea vernil se armonizeaza cromatic perfect si demonstreaza cum se remarca oriunde si oricand originalitatea!
flori7
Nici buchetul “Cantand de bucurie” nu este mai prejos! Trandafiri, alstroemeria, lisianthus stau alaturi intr-un cor al frumusetii perfecte. Trandafirii poarta rochii de petale mov si galbene, in timp ce celelalte flori au nuante de lila si rosu-portocaliu. Cu 139 de lei toata familia va canta de bucurie la vederea acestor frumoase flori, iar cantecul poate fi mai intesc cu 209 lei si dublu, daca achitati 278 de lei.
E pacat sa se iroseasca atata efort si talent, iar florile rare sa ramana expuse pe site si in stocul florariei.
Daruiti flori mamei, sotiei, iubitei, colegei de munca, bunicii. Comandati flori pentru femeile in varsta ca sa se bucure de ele cat sunt in viata, caci este prea tarziu sa le duceti cand bratele sunt inerte ca sa le mai puna in vaze si sufletul prea departe ca sa mai sara de bucurie la vederea lor!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply