Dupa o statistica facuta pe internet, 5 din 10 soferi au experimentat macar odata in viata probleme cu bateria masinii, mai ales in diminetile inghetate pe timp de iarna. Chiar si asa exista un risc ca bateria masinii sa se descarce din motive ce apartin vechimii vehiculului.

Insa, acest lucru nu trebuie sa fie un impediment pentru niciun sofer din Romania, deoarece exista o multime de solutii pentru a avea mereu o baterie plina la masina. De cate ori nu vi s-a intamplat sa ascultati muzica la casetofonul masinii pana dimineata atunci cand mergeti la gratar si sa va treziti ca vi s-a golit bateria? Pentru a evita aceste episoade este bine sa ca toti soferii sa fie mereu echipati cu un redresor auto.

Ce este un redresor pentru masini?

tytrytyhtfh

Dupa cum spune si numele inventiei are rolul de a-ti “drege” bateria pana cand se incarca pentru a fi din nou functionala. Redresoarele auto sunt indispensabile si consider ca ar trebuica fiecare sofer sa detina asa ceva pentru ca nu se stie niciodata ce se poate intampla.

Mi s-a intamplat si mie sa raman fara baterie odata si a  trebuit sa astept un echipaj intreg pentru a readuce masina acasa. Platforma m-a costat cat doua redresoare de pe site-ul E-acumulatori.ro. De atunci, mi-am promis ca nu voi mai pleca cu masina fara sa am in portbagaj un redresor auto. Asa ca am apelat la gama de redresoare auto de pe site-ul E-acumulatori pentru a cumpara un model.

Avand o gama vasta, mi-a fost greu sa aleg insa am mers pe produsul cu cele mai multe review-uri de pe internet.

Modelul de redresor este HTDC 5000, deoarece este recunoscut pentru performantele in orice mediu.

Acest incarcator multifunctional ofera:

– Tehnica de incarcare si software avansat in control

– Monitorizeaza automat procesul de incarcare avand functia ce impiedica supraincarcarea

– Detine functia de testare si diagnosticare a acumulatorilor

– Afiseaza pe un ecran LCD prin LED-uri colorate nivelul de incarcare si tensiunea curentului.

Produsul este exceptional si usor de folosit. De asemenea, nu ocupa deloc spatiu si poate fi pozitionat oriunde in masina. De cand l-am cumparat, nu am mai scos dispozitivul din masina, deoarece vreau sa fiu mereu pregatit. Au existat dimineti in care a trebuit sa imi alimentez vecinii de scara care ramaneau fara baterie.

Avand in vedere pretul foarte avantajos, nu vad de ce orice sofer nu ar face o astfel de investitie. Este un dispozitiv sigur care asigura “viata” constanta bateriei de masina. Chiar daca multi spun ca poti shimba bateria, eu prefer sa o incarc de cate ori este nevoie pentru a economisi si pentru a nu face rau mediului inconjurator.

Din punctul meu de vedere este investitia perfecta pe care o poate face un sofer pentru masina sa. Niciodata nu stii cand te poate lasa bateria si de aceea este bine sa fii pregatit la orice ora. Acest dispotiv este foarte accesibil financiar si magazinul E-acumulatori.ro ofera garantie.

Recomand magazinul celor de la E-acumulatori.ro, deoarece este cel mai bun exemplu de magazin modern care se gandeste la metode alternative pentru stocarea energiei.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply