Vrei sa fi si tu in pas cu moda? Acum nu se mai poarta in casa caloriferele sau bine cunoscutele sobe care   dau foarte multa caldura. Cele mai economice si frumoase ca aspect sunt mai nou panourile radiante   care se pot monta foarte usor pe perete sau pe tavan. Sunt niste panouri economice care te ajuta enorm   cand vine vorba de bani si de familia ta. Pentru a te proteja de frig trebuie sa ai in casa caldura constant   asa ca aceste panouri sunt ideale pentru tine si familia ta.

Eu mi-am luat un panou radiant si sunt foarte   multumit. Acum pot sa aduc vara in casa mea si pot sta lejer in tricou ccu maneca scurta. Face foarte   multa caldura si nu ma deranjeaza deloc la cheltuieli. Nu ma deranjeaza deloc si costurile sunt mult   mai mici. Imi plac aceste panouri radiante si de aceea o sa le recomand tuturor.

Trebuie sa stii mai ales   faptul ca panourile radiante sunt cele mai bune cand vine vorba de protectia impotriva frigului. Ai grija   de sanatatea ta si ia-ti sit u panourile de la Heat-x. Panourile radiante Heat-x sunt sisteme de incalzire   care lucreaza pe principiul radiatiei de caldura (unde infrarosii). Acestea au un consum foarte scazut de   energie si ofera un climat placut in incapere. Conductorul de caldura il constituie fibra de carbon.

Panoul radiant Heat-x transforma energia electrica cu un randament de 97% in caldura. Acoperirea speciala a   suprafetei este optimizata pentru a realiza o cedare maxima a caldurii in gama lungimilor de unda situata   intre 2 si 20 µm.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

One Response to “Ia-ti si tu panou radiant de la Heat-x”

Leave a Reply